Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti - Son Dakika
Spor

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi\'ne veda etti

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında sahasında karşılaştığı Gent'e 4-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

15.03.2023 22:07  Güncelleme: 22:11

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında sahasında karşılaştığı Gent'e 4-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda 1-1 kaldığı Belçika ekibi Gent'e sahasında 4-0 mağlup olan Başakşehir, turnuvadan elendi. UEFA Konferans Ligi'ne 3. Ön Eleme Turu'nda başlayan turuncu-lacivertli takım, bu turda Netanya'yı geçip, bir sonraki tur 2. ön elemede de Briedablik'i geçerek play-off'ta Antwerp ile eşleşti. Belçika ekibi Antwerp'i eleyen Başakşehir, gruplara kalma şansı elde etti. A Grubu'nda Fiorentina, Rigas Skola ve Hearts ile mücadele eden İstanbul temsilcisi, grubu 4 galibiyet, 1 beraberlik 1 mağlubiyet alıp lider tamamlayarak son 16'ya kalmaya hak kazanmıştı.

3 dakikada hat-trick

Başakşehir - Gent müsabakasına Belçika temsilcisinin genç futbolcusu Orban golleriyle damga vurdu. Gent'in 20 yaşındaki yıldızı Orban, karşılaşmanın 31, 32 ve 34. dakikalarında Başakşehir filelerini havalandırarak, 3 dakikada hat-trick yapma başarısı gösterdi. Gent, 37. dakikada Cuypers'in golü ile farkı 4'e çıkarırken, 6 dakikada skoru 4-0'a getirmiş oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement