Uğur Meleke: Başbakan Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olsun - Son Dakika
Spor

Uğur Meleke: Başbakan Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olsun

Uğur Meleke: Başbakan Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olsun

Spor yorumcusu Meleke, Erdoğan'ın Fenerbahçe'yi etkilemeyi amaçladığı iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili "Çok istiyorsa başkanlığa aday olsun" dedi.

03.03.2014 21:02  Güncelleme: 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor yorumcusu Uğur Meleke, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Fenerbahçe kongresini etkilemeyi amaçladığı iddia edilen ses kayıtlarını değerlendirdi. Meleke Erdoğan'a "Fenerbahçe'de etkili olmak istiyorsa başkanlığa adaylığını koyar ve seçime girer" dedi.

"BAŞBAKAN ADAY OLMAK İSTİYORSA BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI KOYAR"

Başbakan Erdoğan'ın Fenerbahçe'de etkin olmak istiyorsa bunun yolunun kendisinin her defasında işaret ettiği sandıktan geçtiğini ifade eden Uğur Meleke, "Başbakan Fenerbahçe'de etkili olmak istiyorsa başkanlığa adaylığını koyar ve seçime girer. Bunun yolu kendisinin de her defasında işaret ettiği gibi sandıktan geçiyor" şeklinde konuştu.

"AZİZ YILDIRIM DAHA NET KONUŞMALI"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da eleştiren Meleke, "Aziz Yıldırım her defasında en temiziz diyenden daha temiz olduklarını iddia ediyor. Bu işin grisi beji olmaz ya siyahsın ya beyaz. Aziz Yıldırım daha net konuşmalı" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Uğur Meleke: Başbakan Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cengiz: ugur meleke adam olsan bir yerlere gelirdin anca yorumculuk yaparsın sen ülke adına bir yararın olmadı olmayacakta bir gün ülke adına bir agaç dikersen o zaman adam diyecegim sana başbakanın tırnagı olamazsın sen 7 30 Yanıtla
  • hüseyin: lan şimdi yalakalali bunada montaj derler artik yeter bu kadarda montaj olmaz artik şapka düştu kel gölundu yani bul dada pislikleli cikti bunlalin hepsimi yalan lansizler esaz yalanciliginiz kanitlanmiş dulumunda artik ne yapsaniz kimseyi inan dilamazsiniz sahtekallar adamlalin maksadi atatürklü yerleli yok etmekmiş saten acikca deseler atatürk içkiçi vede kötübilisi deseler halk o zaman onlali yok edecekte diyemiyorlar dolayli atip tutuyorlar anlayanaanlayanaaa 2 1 Yanıtla

Advertisement