Basın Sözcüsü Nayman Beşiktaş Maçı İçin Konuştu - Son Dakika
Spor

Basın Sözcüsü Nayman Beşiktaş Maçı İçin Konuştu

Basın Sözcüsü Nayman Beşiktaş Maçı İçin Konuştu

Basın Sözcüsü Nayman Beşiktaş Maçı İçin Konuştu: "Büyük Bir Sorun Yaşanmaz"

01.12.2010 13:18

BASIN SÖZCÜSÜ NAYMAN BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN KONUŞTU: "BÜYÜK BİR SORUN YAŞANMAZ" Funda AVCI, BURSA - DHA

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Beşiktaş ile oynanacak maçın dostluk çerçevesi içerisinde gerçekleşeceğini söyledi. Nayman, "Daha önce bir gerginlik vardı. Şuanda dostluk çerçevesinde görüşmeler yaparken, taraftarımızın da bu çerçevede yer alması için ortam oluşuyor. Bu maçı kazanıp Bursa'ya dönmek istiyoruz"dedi.

Bursaspor Beşiktaş maçına Bursaspor taraftarlarının alınmasına yönelik kararı olumlu karşıladığını belirten Nayman bu güzel bir atmosfer oluşturacak. Herkes dostluk çerçevesi içindekmi yerini alacak"dedi.

Bir gazetecinin "Bursasporlu taraftarlar İstanbul'daki maça alınırsa olay çıkar mı?" yönündeki sorusuna Nayman, "Büyük bir olay çıkacağını düşünmüyorum. Ferdi bazı tatsızlıklar yaşanabilir ama genel anlamda büyük bir sorun yaşanmaz. Bizim taraftarımızın ve Beşiktaş taraftarlarının da büyük bir olayın çıkmasına izin vereceğini sanmıyorum" yanıtını verdi.

Nayman , Beşiktaş yönetiminin aldığı kararın fazla bir hükmünün olmadığını, asıl kararın İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nca verileceğini dile getirerek "Umarım oradan da benzer yönde bir karar çıkar ve bizler takımımızı desteklemek üzere İstanbul'a gidebiliriz. Gündüz oynanacak olması, maça konuk takım taraftarlarının alınacağı yönündeki beklentiyi kuvvetlendiriyor" diye konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Basın Sözcüsü Nayman Beşiktaş Maçı İçin Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement