Basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay'a ecel terleri döktüren soru - Son Dakika
Spor

Basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay'a ecel terleri döktüren soru

Derbide Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Beşiktaş'ta maç sonu açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay'a maçta tek isabetli şut atılmasının nedeni soruldu. Deneyimli antrenör, soruyu cevaplarken hayli zorlandı ve bu durumu sakatlıklara bağladı.

10.12.2023 11:17  Güncelleme: 11:32

Beşiktaş, Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı ilk derbide Fenerbahçe'ye 3-1'lik skorla mağlup oldu. Siyah-beyazlıların maçta tek isabetli şut atması ise büyük tartışma yarattı.

"TEK İSABATLİ ŞUTU NEYE BAĞLIYORSUNUZ?"

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rıza Çalımbay'a "Maçtaki tek isabetli şutu neye bağlıyorsunuz?" şeklinde bir soru yöneltildi.

CEVAP VERİRKEN ZORLANDI

Bu soru karşısında adeta afallayan Çalımbay'ın cevap verirken ki tavırları çok konuşuldu. Çalımbay bu durumu sakatlıklara bağlayarak cevap verdi.

Basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay\'a ecel terleri döktüren soru
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay'a ecel terleri döktüren soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bulent Cebeci: Ligde şampiyonluk avrupa da başarı hedefleniyorsa Rıza Çalımbay ile asla olmaz Beşiktaş orta sıra takımı olmak istiyorsa devam etsin 47 26 Yanıtla
  • Münir pekel: Kadın lafı koymuş kapasitesiz anadolu takımı tecrübesi dışında deneyimi olmayan biri bu kafayla ilk 5 imkansz 45 26 Yanıtla
  • Serkan Aktas: Adam anlatmış işte . Kadına da anladın mı diye sormuş arada... 29 10 Yanıtla

Advertisement