Başkan Ali Koç, yeni sezon için Orta Avrupa ve Balkanlar'dan futbolcu bulunmasını istedi - Son Dakika
Spor

Başkan Ali Koç, yeni sezon için Orta Avrupa ve Balkanlar'dan futbolcu bulunmasını istedi

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına start veren Fenerbahçe'de, Başkan Ali Koç Orta Avrupa ve Balkanlar'da futbolcu arayışlarına başlanmasını istedi. Sarı-lacivertliler, gelecek sezon için performansı yüksek ancak maliyeti düşük isimler arıyor.

07.05.2021 09:13  Güncelleme: 09:18

Zirve yarışında son haftalarda pes etmeyen bir görüntü sergileyen Fenerbahçe'de yönetim, yeni transfer stratejisi belirledi. 54 milyon Euro'luk maaş bütçesini 40 milyon Euro'ya düşürmek zorunda olan Kanarya, yüksek ücret alan Gustavo ile birlikte Samatta, Perotti, Sadık ve Lemos'la yolları ayıracak. Bankalar Birliği kriterlerine göre hareket edecek Fenerbahçe, para konusunda açılmayacak.

Başkan Koç'un talimatıyla Orta Avrupa ve Balkanlar'da yetenekli futbolcu taraması başladı

MECBUREN GENÇLER

Sözcü'nün haberine göre; Başkan Koç, maliyeti az ve verimi yüksek isimler bulmak için Orta Avrupa ve Balkanlar'da futbolcu tarama talimatı verdi. Bulunacak isimlerle yapılacak performansa dayalı kontratlar, Fenerbahçe'nin maddi geleceğini olumlu etkileyecek.

Başkan Ali Koç, yeni sezon için Orta Avrupa ve Balkanlar\'dan futbolcu bulunmasını istedi

Son Dakika Spor Başkan Ali Koç, yeni sezon için Orta Avrupa ve Balkanlar'dan futbolcu bulunmasını istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Admin: Daha da basarısız olmak istoyorsunuz yani , Ali koc gördük baskanliginda ne kadar basarili oldugunu 6 6 Yanıtla
  • Cemal Altın: Afrika kökenli siyahilerin dayaniklığı dexamlılığı yok. Ali başkan da bunu görmş. BJK,deki Mensah,a bakın, Kayserideki durumundan eser var mı? 0 0 Yanıtla

Advertisement