Şanlıurfaspor Başkanından Sercan Yıldırım'a Sert Cevap - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Başkanından Sercan Yıldırım'a Sert Cevap

Şanlıurfaspor Başkanından Sercan Yıldırım\'a Sert Cevap

Şanlıurfaspor'da Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sercan Yıldırım'ın alacağı olmadığını ve kampı terk etmesi halinde sonuçlarına katlanacağını söyledi.

03.01.2014 18:44  Güncelleme: 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı Fethi Şimşek, alacaklarının ödenmemesi halinde kampı terk edeceğini açıklayan Sercan Yıldırım'ın alacağı olmadığını ve kampı terk etmesi halinde sonuçlarına katlanacağını söyledi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, 2013-2014 sezonunun başında Galatasaray'dan kiralanan Sercan Yıldırım'ın kulüpte alacaklarının bulunduğunu ve ödenmemesi halinde kampı terk edeceğini açıklamasına, cevap verdi.

Ligin ilk yarısında 13 maçta forma giyen ve 3 gol atan Sercan Yıldırım'ın kulüpten bir alacağının bulunmadığını vurgulayan Şimşek, "Sercan Yıldırım'ın alacağı yok. Bizde kimsenin alacağı yok. Kendisinin günü gelmiş bir takım borçları olabilir. Kampı terk etmesi halinde sonuçlarına da katlanır" dedi.

Şimşek, Şanlıurfaspor'un devre arasında transferleri süreceğini de açıkladı. Transfer komitesinin aradığı futbolcu profili ile ilgili de bilgi veren Şimşek, "Şanlıurfaspor daha iyiye gidecek ama doğru insanlarla daha iyiye gidecek. Biz alın teri dökecek insan istiyoruz. Bölgenin tek alternatifi olan takım olmamız nedeniyle başarıdan başka seçeneğimiz yok" diye konuştu.

Sercan Yıldırım gibi deneyimli ve tanınan futbolcuların transfer edilip edilmeyeceği yönündeki soruya ise Şimşek, "Oynayacak futbolcular, transfer edeceğiz. Biz şöhret peşinde değiliz" cevabını verdi.

Sercan Yıldırım gün içerisinde kamuoyuna yansıyan açıklamalarında ise takımda maddi sıkıntılar olduğunu söyleyerek, kendisinin alacakları bulunduğunu ve ödenmezse kampı terk edeceğini söylemişti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Başkanından Sercan Yıldırım'a Sert Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement