Ordu Belediyesi Galatasaray Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Ordu Belediyesi Galatasaray Maçına Hazırlanıyor

Ordu Belediyesi Galatasaray Maçına Hazırlanıyor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

21.11.2013 22:09  Güncelleme: 23:13

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Spor Salonu'nda, antrenör Cem Aslan yönetimindeki çalışmaya tüm oyuncular katıldı.

Cem Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige mağlubiyetlere başladıklarını ve üzgün olduklarını belirterek, "Zor bir rakibe karşı oynayacağız ama ne olursa olsun, kazanmak istiyoruz" dedi.

Aslan, şunları kaydetti:

"Hafta sonu deplasmanda ligin en zorlu ekiplerinden Galatasaray'a karşı oynayacağız. Galatasaray bu ligde şampiyonlukları olan ve Avrupa'da ise başarıları olan bir takım. Biz ise geçen sezon Süper Lig'e yeni çıkmış bir takımız. Sporda her an, her şey olabiliyor. Rakibimiz güçlü, ancak biz de iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Sahaya çıkıp kazanmak istiyoruz. Bütün sporcularımız ellerinden geleni yapacak. Zor bir rakibe karşı oynayacağız ama ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Maç boyunca boyun eğen bir takım değil, mücadele eden bir takım görüntüsü vermek istiyoruz. İnşallah şans faktörü de bizimle birlikte olur ve maçın sonunda gülen taraf biz oluruz."

Oyunculardan Çağla Baş ise "Deplasmanda kaliteli oyunculardan kurulu Galatasaray'a karşı oynayacağız. Rakibin gücü ortada. Ancak biz de uzun yıllar aynı takımda oynayan oyunculardan kurulu bir ekibiz. İnşallah kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ordu Belediyesi Galatasaray Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement