Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'ye 85-74 yenilen Banvit'in başantrenörü Selçuk Ernak, "Büyükçekmece takımı bizden daha iyi basketbol oynadı.

24.04.2016 19:05

Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'ye 85-74 yenilen Banvit'in başantrenörü Selçuk Ernak, "Büyükçekmece takımı bizden daha iyi basketbol oynadı." dedi.

Ernak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin daha iyi mücadele ettiğini belirterek, "Büyükçekmece takımı bizden daha iyi basketbol oynadı. Güzel bir maç kazandılar. Kendilerini tebrik ederim." diye konuştu.

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın da özellikle 40 dakika bütün enerjilerini maça yaydıklarını vurguladı.

İyi çalıştıklarını vurgulayan Çıvgın, şunları kaydetti:

"Motivasyon olarak içeride oynadığımız ve galip geldiğimiz Galatasaray Odeabank maçının da motivasyonu oldu. 40 dakika top oynamaya çalışıyoruz. Sezona başlarken bir hedefimiz vardı; ligde kalmak. Elimizdeki resmi bozmamaya, daha da iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bütün amacımız bu. Sonunda play-off olur ya da olmaz, bakacağız artık."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement