Batman Engelliler Basketbol Takımından Önemli Bir Başarı Daha - Son Dakika
Spor

Batman Engelliler Basketbol Takımından Önemli Bir Başarı Daha

Batman Engelliler Basketbol Takımından Önemli Bir Başarı Daha

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımını 58-35 yenmeyi başardı.

07.04.2015 07:48

Batman Engelliler Play-Off'u garantiledi

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, konuk ettiği komşu il takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımını açık farkla 58-35 yendi.

Batman Engelliler Tekerlekli sandalye basketbol takımı bu sonuçla play-off'u garantiledi.

Atatürk kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmayı, Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Bekirhan Belediye Başkanı Zeki Demir, Kamu hastaneler birliği genel sekreteri Hakan Pamukçu, İl özel idare genel sekreteri Abdulkadir Özer, TÜPRAŞ yetkilisi Oktay Bora ve çok sayıda taraftar izledi.

Batman tekerlekli sandalye basketbol takımı aldığı galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı ve grubunda play-off'u garantiledi.

Maçın başlama düdüğüyle rakibi karşısında maçın kontrolünü ele geçiren Batman Tekerlekli sandalye basketbol takımı karşılaşmada istediğini aldı.

Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı karşısında alınan galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, "Garanti Tekerlekli Sandalye basketbol liginde kendi saha ve seyircimiz önünde güçlü rakibimizi yenerek galip geldik. Rakibimiz Batmana maçı kazanmak için gelmişti, ancak sporcu arkadaşlarım yüreklerini sahaya koyarak iyi bir mücadele sergilediler ve rakibimizi 58-35 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiler. Ben bu galibiyeti taraftarımıza, tüm Batmanlılara ve bize destek olmak için maça gelen Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Bekirhan Belediye Başkanı Zeki Demir, Kamu hastaneler birliği genel sekreteri Hakan Pamukçu, İl özel idare genel sekreteri Abdulkadir Özer, TÜPRAŞ yetkilisi Oktay Bora ve ismini sayamadığımız diğer STK temsilcilerine armağan ediyor sporcu arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya açıklamasının sonunda, sezon başından bu yana kendilerine destek olan Batman Valiliğine, İl Özel İdaresi, Batman Belediyesi, Batman TÜPRAŞ Müdürlüğüne, Batman Basınına ve hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman Engelliler Basketbol Takımından Önemli Bir Başarı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement