Bayern Münih, Porto'yu 6-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Bayern Münih, Porto'yu 6-1 Yendi

Bayern Münih, Porto\'yu 6-1 Yendi

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, 3-1'lik mağlubiyetin rövanşında Porto'yu 6-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.

21.04.2015 23:45  Güncelleme: 23:52

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Bayern Münih, sahasında Porto ile karşılaştı. İlk maçta deplasmanda 3-1'lik şok bir yenilgi alan Bavyera ekibi, Allianz Arena'daki karşılaşmada ise resmen patladı ve 6-1'lik skorla yarı finale yükseldi.

GOLLER

Ribery ve Robben gibi yıldızlarının eksikliğinde, mücadelenin henüz ilk yarısından fişi çeken Bayern Münih'e galibiyeti getiren goller; 14. dakikada Thiago Alcantara, 22. dakikada Jerome Boateng, 27. ve 40. dakikalarda Robert Lewandowski, 36. dakikada Thomas Müller ve 88. dakikada Xabi Alonso'dan geldi. Porto'nun tek sayısını ise 73. dakikada Jackson Martinez kaydetti. Öte yandan 87. dakikada Mercano, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

YARI FİNALE ÇIKTILAR

Bu skorun ardından iki maç sonunda toplamda 7-4'lük skoru yakalayan Bayern Münih, geçen sezonun ardından tekrar yarı finale yükselme başarısını yakaladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bayern Münih, Porto'yu 6-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Anti Faşist: ÜLKÜCÜLÜK NEDİR Kelime kökeni olarak “belli bir ideale sahip insan“ demek olarak geçse bile, urdu dilinde “çabuk gaza gelen“, halkımızın jargonunda “odun kafa“ şimdilerde ise “puskevit“ diye geçmektedir.....Halkımız bu jargonun gelişimini şöyle formularize etmiştir ilk ülkücü olayını kuranlar küçükken dayak yer..sonra bunlar büyür..kendileri gibi dayak yiyenlere arka olur..sonra dayak yiyenler zamanla büyür sonraki nesilin şamaroğlanlarına arka olur..bu böyle gider.. bu farklı generationdan insanların topladıkları çatıya ülkü ocağı,insanlarına da ülkücü denir. 7 10 Yanıtla
  • lord: Efes de reali yendi helal Efes hepinizi öpüyorum 15 0 Yanıtla
  • zuhaha: babam ilk yari oynanırken odadan kovdu, kalk oglum kalk bayern tecavüz ediyor 18 oldu dedi. 9 0 Yanıtla
  • olamaz: Bu ne bicim iştir porto 3-1 yendin kendi evinde ne güzel her ne kadar bütün suç bayern de ki dante de olsada ama 6 gol nedir arkadaş yaa. Nasil yenir 6 gol yaktın kuponu mu... 2 0 Yanıtla

Advertisement