Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonası'ndan 7 madalya ile döndü - Son Dakika
Spor

Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonası'ndan 7 madalya ile döndü

Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonası\'ndan 7 madalya ile döndü

Bayraklı Belediyesi, Manisa'da yapılan iller arası Kick Boks Şampiyonası'nda 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak toplamda 7 madalya elde etti. Gençler klasmanında takım halinde ikincilik elde eden Bayraklı Belediyesi, başarılı sporcularıyla şampiyonaya damga vurdu. Belediye Başkanı Serdar Sandal, gençlere olan güvenlerini dile getirerek, desteklerinin devam edeceğini belirtti ve tüm sporcuları kutladı.

21.08.2023 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spora destekleri ve elde edilen başarılarla İzmir'in sportif alandaki lokomotifi olan Bayraklı Belediyesi, Manisa'da yapılan iller arası Kick Boks Şampiyonası'ndan 7 madalya ile döndü. İlçenin gururu olan gençler 3 altın, 3 gümüş, 1 de bronz madalya kazandı. Başkan Serdar Sandal, "Gençlerimize güveniyoruz. Onları destekleyip, başarılarını büyütmeye devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesi, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası şampiyonada 7 madalya kazandı. Turnuvaya 6 ilden 248 sporcu katıldı. 9 sporcu ile yarışan Bayraklı Belediyesi, 3 altın, 3 gümüş, 1 bronz madalya kazandı. Gençler klasmanında ise takım halinde ikincilik kazanan Bayraklı Belediyesi, başarılı sporcularıyla şampiyonaya damga vurdu.

Destekler sürecek

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Gençlerimize güveniyoruz. Onları destekleyip, başarılarını büyütmeye devam edeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapacağız. İlçemizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonası'ndan 7 madalya ile döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement