Bedensel Engelli İkiz Kardeşler Fenerbahçe Futbolcularıyla Buluştu - Son Dakika
Spor

Bedensel Engelli İkiz Kardeşler Fenerbahçe Futbolcularıyla Buluştu

Bedensel Engelli İkiz Kardeşler Fenerbahçe Futbolcularıyla Buluştu

Amasya'da yaşayan bedensel engelli Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım isimli ikiz kardeşler, Fenerbahçe futbolcularıyla bir araya gelme hayallerini gerçekleştirdi. Anne Leyla Yıldırım'ın durumu bildirmesi üzerine Amasya Dost Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Fenerbahçe ile iletişime geçerek randevu aldı. Dernek tarafından karşılanan masraflarla gerçekleşen organizasyonda kardeşler, Can Bartu tesislerinde Fenerbahçeli futbolcularla buluştu. Bu anlar, Yıldırım kardeşlerin gözlerindeki sevinç ve duygu dolu anlara yol açtı.

05.08.2023 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da yaşayan bedensel engelli Aziz Yıldırım (20) ve Ali Yıldırım (20) isimli ikiz kardeşlerin Fenerbahçe futbolcularıyla ile bir araya gelme hayali gerçekleştirildi.

Çocuklarının arzularını gerçekleştirmek isteyen anne Leyla Yıldırım'ın, Amasya Dost Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ethem Güdek'e durumu bildirmesi üzerine Fenerbahçe ile temasa geçilerek randevu alındı.

Derneğin masrafları karşıladığı organizasyonda bedensel engelli kardeşler, Can Bartu tesislerinde Fenerbahçeli futbolcularla buluştu.

Yıldırım kardeşlerin, çok sevdikleri ve taraftarı oldukları Fenerbahçenin yıldız oyuncularıyla yan yana gelişleri sırasında gözlerinde beliren sevinç duygu dolu anlar yaşanmasına yol açtı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bedensel Engelli İkiz Kardeşler Fenerbahçe Futbolcularıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement