Bekir İrtegün'den Rövanş Sözü - Son Dakika
Spor

Bekir İrtegün'den Rövanş Sözü

Bekir İrtegün\'den Rövanş Sözü

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya'nın FC Vaslui takımı ile berabere kalan Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bekir İrtegün, rövanş maçını kazanacaklarını söyledi.

02.08.2012 01:05  Güncelleme: 11:27

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda sahasında Romanya'nın FC Vaslui takımı ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de savunma oyuncusu Bekir İrtegün, rövanş maçını kazanarak tur atlayacaklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sarı-lacivertli takımın savunma oyuncusu Bekir İrtegün, maçın böyle olacağını beklemediklerini, özellikle ilk yarıda kötü oynadıklarını ifade etti. Bekir, ilk yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını belirterek, "İlk yarıda istediğimiz oyunu sergilemeyince rakibin direnci ve kendine olan özgüveni arttı. Hocamız teknik heyetimiz bize rakibi çok iyi analiz etti ama o çizgilerin içinde biz oynuyoruz. İlk yarıda biraz daha istediğimiz gibi oynasaydık skor daha farklı olurdu. İkinci maça isteğimizi, sertliğimiz, arzumuzu koyarak oradan maçı alıp geleceğiz" dedi.

Bekir, maçta yaptıklarını hataları analiz edecekleri kaydederek, şöyle konuştu.

"Maça daha bir hafta var. Çok kısa sürede hataların analizini yapıp kendimizi yukarı çekip, bize yakışan Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, 'Vaslui'nin oyunu sizi şaşırttı mı. İkinci maçta galip geleceğinizi söylüyorsunuz. İkinci maçta Vaslui farklı bir taktik uygularsa ne yapacaksınız?' sorusuna Bekir, "Biz Vaslui'yi hiç bir zaman küçümsemedik. Bizi şaşırtan ilk yarıdaki performansımız, Vaslui'nin oyunu değil" diye cevap vererek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bekir İrtegün'den Rövanş Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement