Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Beko Basketbol Ligi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'ndeki karşılaşmada Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Olin Edirne'yi 81-48 yendi.

Beko Basketbol Ligi'ndeki karşılaşmada Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Olin Edirne'yi 81-48 yendi.

Karşılaşmaya isabetli atışlarla başlayan konuk ekip, ilk 3 dakikalık bölümde 10-4'lük üstünlük yakaladı. Boyalı alanda Oğuz ve Bogdanovic ile üst üste sayılar bulan Fenerbahçe Ülker, ilk periyotun bitimine 1 dakika kala farkı 8 sayıya kadar çıkardı: 22-14. Sarı-lacivertli takım, ilk periyotu 26-14 önde tamamladı.

İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe Ülker, 16. dakikada farkı 20 sayıya çıkardı: 37-17. İçerden ve dışardan etkili atışlarla sayılar bulan konuk takım, ikinci periyotu da 43-23 önde geçti.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Fenerbahçe Ülker, Bogdanovic, Preldzic ve Mirsad'ın attığı basketlerle farkı 55-30'luk skorla 25 sayıya çıkardı. Rakibi karşısında oyun kurmakta zorlanan Olin Edirne, dış atışlarla aradaki sayı farkını azaltmaya çalıştı. Boyalı alanda Bogdanovic'i çok etkili kullanan Fenerbahçe Ülker, son periyota 65-37'lük skorla üstün girdi.

Son çeyrekte savunma ve hücumda etkili bir oyun ortaya koyan sarı-lacivertli takım, rakibinin aradaki sayı farkını azaltmasına da izin vermedi. Tempoyu yükselten konuk takım, 35. dakikayı 73-41 önde geçti. Maçın başından sonuna kadar kontrolü elinde tutan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmayı 81-48 kazandı.

- EDİRNE

Kaynak: AA