Beşiktaş Erteleme Başvurusu Yapmayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş Erteleme Başvurusu Yapmayacak

Beşiktaş Erteleme Başvurusu Yapmayacak
12.02.2018 12:55

Yoğun maç programı nedeniyle TFF'den erteleme talebinde bulunacağı iddia edilen Beşiktaş'ın bu konudaki kararı belli oldu.

Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarının arka arkaya gelmesi üzerine sıkışık bir fikstürle karşı karşıya kalan Beşiktaş'ın Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kupa maçlarını erteleme talebinde bulunulacağı iddia edilmişti.
Bu dönemde Beşiktaş; 16 Şubat Cuma Konyaspor ile deplasmanda, 20 Şubat Salı günü Bayern Münih'le deplasmanda, 25 Şubat ve 27 Şubat tarihlerine ise Fenerbahçe ile oynayacaktı. Beşiktaş Yönetimi bu konuda kararını verdi.
Siyah-Beyazlı yönetimin Türkiye Futbol Federasyonu'na Fenerbahçe maçının ertelenmesi konusunda bir başvuruda bulunmayacağı ortaya çıktı. (Fanatik)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş Erteleme Başvurusu Yapmayacak - Son Dakika


Advertisement