Beşiktaş, Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle TFF'ye başvurdu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle TFF'ye başvurdu

Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Göztepe-Beşiktaş maçının ilk yarısında yaşanan bir pozisyonda kural hatası yapıldığı iddiası nedeniyle Beşiktaş Kulübü, müsabakanın tekrar oynanması için federasyona başvuruda bulundu.

28.01.2020 11:51  Güncelleme: 12:56

Göztepe ile hafta sonunda İzmir'de oynanan karşılaşmanın ilk yarısında hakem Hüseyin Göçek'in bir pozisyon sonrasında topu Beşiktaşlı oyunculara vermesi gerektiği ancak eski kuralı uygulayarak Göztepeli futbolculara verdiği iddia edilmiş ve bu pozisyonun hemen ardından yaşanan faul sonrasında Beşiktaş kalesinde ikinci golü görmüştü.

KURAL HATASI İÇİN BAŞVURU YAPILDI

Yaşanan pozisyon sonrasında kural hatası olduğu iddia edilirken, Beşiktaş yönetimi de federasyona konuyla ilgili başvuruda bulundu.

Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasında kural hatası olduğu ve maçın yeniden oynanmasının talep edildiği başvuru, federasyona iletildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada Göztepe maçı için kural hatası başvurusu yapıldığını ifade etti.

Beşiktaş açıklamasında, "Kulübümüz; Futbol A Takımımızın Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakada yaşanan ve karşılaşmanın sonucuna direkt etki eden kural hatası ile ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvurusunu gerçekleştirmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş, Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle TFF\'ye başvurdu

Son Dakika Spor Beşiktaş, Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle TFF'ye başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • gggsss1905: bu kuşlar nekadar ağlıyor verin şunların ağızlarına emziklerini ağlatmayın buneya lik başından beri ağlıyorlar en çokta şike bahce aglıyor yendikleri maçta bile ağlıyorlar 0 2 Yanıtla
  • engo: bu fb varya türk futboluna çok zarar veriyor. mal gibi çıkıp alanya maçının tekrar oynanması için başvuru yaptı ondan herkes başvuru yapmaya başladı. kural hatası dahi olsa maçın skorunu değiştirecek bir hata olmadıysa maç tekrar oynanmaz 1 1 Yanıtla
  • aslan haydar: havlu attınız şampiyonlukta.gün geçmişi değil geleceği düşünme vakti. 1 0 Yanıtla
  • ali: kendinizi küçük düşürüyorsunuz 1 0 Yanıtla
  • sadece GÖZTEPE: ula bu istanbul takımları ne alaktır böyle kimi yensek kural hatası var diye itiraz ediyor hiç farketmez kurallı kuralsız bu saatten sonra...... burası GÖZTEPE burdan çıkış yok 0 1 Yanıtla
  • Melek: Deprem suriyeliler icin buyuk firsat. Hemen suriyeli lere vatandaslik dagitmaliyiz. 0 1 Yanıtla
  • andsmero: göztepe eze eze aldı 0 0 Yanıtla
  • Göztepeli: Ağlıyor efendiler bir daha oynamayı en çok biz istiyoruz bu sefer 2 degil 5 atacağız sabaha kadar oynayalım efendi efendi yeneceğiz gene ağlamasınlar... 0 0 Yanıtla

Advertisement