Beşiktaş, Göztepe maçının tekrarı için resmi talebini TFF'ye iletti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Göztepe maçının tekrarı için resmi talebini TFF'ye iletti

Beşiktaş, Göztepe maçının tekrarı için resmi talebini TFF\'ye iletti
28.01.2020 12:24

Beşiktaş, 2-1 yenildiği Göztepe karşılaşmasında kural hatası olduğu gerekçesiyle maçın tekrarlanması talebini yazılı olarak TFF'ye iletti.

Beşiktaş, 2-1 yenildiği Göztepe karşılaşmasında kural hatası olduğu gerekçesiyle maçın tekrarlanması talebini yazılı olarak TFF'ye iletti.

Göztepe'nin 2. golü öncesinde Beşiktaşlı Boyd, sakatlık yaşamıştı. Oyunu durduran hakem Hüseyin Göçek maçı yeniden başlatırken, topu orta sahada sarı kırmızılılara vermişti.

Göztepe bu atakta önce faul kazanıp ardından gol atarken, Kartal, hakemin hem topu yanlış takıma verdiğini hem de oyunu yanlış yerden başlattığını belirterek, maçın tekrarı için kural hatası başvurusu yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca G.Antep, G.Birliği maçında kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye başvurdu.

RESMİ AÇIKLAMA

"Kulübümüz; Futbol A Takımımızın Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakada yaşanan ve karşılaşmanın sonucuna direkt etki eden kural hatası ile ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvurusunu gerçekleştirmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Beşiktaş JK

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Beşiktaş, Göztepe maçının tekrarı için resmi talebini TFF'ye iletti - Son Dakika


Advertisement