Beşiktaş İçin Aboubakar İddiası! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş İçin Aboubakar İddiası!

Beşiktaş İçin Aboubakar İddiası!

Golcü konusunda çalışmalarını sıkı bir şekilde devam ettiren Beşiktaş, Porto'dan Vincent Aboubakar için temasa geçti.

12.08.2016 03:33

Golcü konusunda çalışmalarını sıkı bir şekilde devam ettiren Beşiktaş, Porto'dan Vincent Aboubakar için temasa geçti. Remy, Balotelli, Benteke ve Niasse gibi Premier Lig yıldızlarından sonra rotaya Kamerunlu futbolcu eklendi.

Beşiktaş'ta uzun süredir devam eden forvet arayışında liste genişliyor. Golcü konusunda çalışmalarını İngiltere'de yoğunlaştıran siyah-beyazlılar rotayı bir anda Portekiz'e çevirdi. Milliyet Gazetesinin haberine göre; Beşiktaş Yönetimi, listeye aldıkları Vincent Aboubakar için Porto ile temasa geçti. Dün Portekiz'e giden bazı yöneticilerin, bu oyuncuyu kiralamak için teklif sunduğu öğrenildi.

Aboubakar'ı, Fransa'da oynadığı dönemden beri takip eden yönetimin, Porto kulübü ile kiralık konusunda anlaşması halinde, Kamerunlu oyuncunun menajeri ile masaya oturulacağı bildirildi. Siyah-beyazlı yöneticilerin, eli boş dönmemek için cazip bir teklif sunacağı kaydedildi.

ŞENOL GÜNEŞ DE İSTİYOR

Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği 24 yaşındaki Aboubakar için kulübün scout departmanının olumlu rapor verdiği ortaya çıktı. Daha önce Loic Remy, Mario Balotelli, Christian Benteke ve Oumar Niasse gibi Premier Lig yıldızlarıyla ilgilenen siyah-beyazlı yönetimin, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yedek kalan Aboubakar'ın, Türkiye'de patlama yapacağına inandığı dile getirildi.

Mario Gomez'in başarılı olmasını örnek olarak alan Porto'nun Vincent Aboubakar'ın, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymesine sıcak baktığı vurgulandı.

Öte yandan Mario Gomez'den sonra Aboubakar'ın da aynı başarıyı yakalayıp yakalamayacağı konusunda fikir alış-verişinde bulunan yöneticilerin "Şenol Güneş'in sisteminde bu tür golcüler çok verimli olur. Eğer sisteme uyarsa, ligin devre arasında bonservisini alırız" diye konuştukları belirtildi.

Bugün Porto yönetimiyle kritik bir görüşme daha yapacak olan Beşiktaş Yönetimi, işlerin yolunda gitmesi halinde, Vincent Aboubakar'ı, önümüzdeki hafta İstanbul'a getirmeye çalışacak.

17 GOL ATTI

Portekiz Ligi'nde Porto formasıyla 42 maça çıkan Vincent Aboubakar, rakip filelere 17 gol bıraktı. 24 yaşındaki yıldız Şampiyonlar Ligi'nde de 10 maçta 6 gol attı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş İçin Aboubakar İddiası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement