Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu açıklandı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu açıklandı

Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında yarın deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor mücadelesinin kamp kadrosu açıklandı. Ante Rebic ve Gedson Fernandes sakatlıkları nedeniyle, Bailly, Tayfur Bingöl ve Gökhan İnler de statü gereği Adana Demirspor kadrosunda yer almadılar.

26.09.2023 17:23

Beşiktaş kafilesi Adana'ya geldi

Eser PAZARBAŞI-Gülşah ÖZGENADANA, (DHA) - Süper Lig'de yarın Adana Demirspor ile erteleme maçına çıkacak olan Beşiktaş, Adana'ya geldi. Adana'da yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarını havaalimanında coşkuyla karşıladı.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Adana Demirspor-Beşiktaş karşılaşması her iki kulübün de Avrupa maçları nedeniyle ertelenmişti. Yarın saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak maç için Beşiktaş, havayoluyla Adana'ya geldi. Adana Havalimanı'na gelen Beşiktaşlı taraftarlar kafilede yer alan Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ, Beşiktaş Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen ve teknik direktör Şenol Güneş ile futbolcuları çiçeklerle karşıladılar. Taraftarların sevgi gösterilerinin ardından takım, kalacağı otele hareket etti.

BEŞİKTAŞ'IN KAMP KADROSU

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Adana Demirspor maçı kadrosuna Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Daniel Amartey, Alex Chamberlain, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Umut Meraş ve Semih Kılıçsoy'u dahil etti.

Öte yandan Ante Rebic ve Gedson Fernandes sakatlıkları nedeniyle; Eric Bailly, Tayfur Bingöl ve Gökhan İnler statü gereği maçı kadrosunda yer almadı.

Beşiktaş\'ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu açıklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement