Cenk Gönen: Beşiktaş İçin Tüm Gücümüzle Çalışacağız - Son Dakika
Spor

Cenk Gönen: Beşiktaş İçin Tüm Gücümüzle Çalışacağız

Cenk Gönen: Beşiktaş İçin Tüm Gücümüzle Çalışacağız

Beşiktaş kalecisi Cenk Gönen, "Büyük Beşiktaş taraftarına layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

01.06.2014 13:24  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, taraftarlarına layık olabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Cenk Gönen, siyah-beyazlıların aylık resmi yayın organlarından Yavru Kartal Dergisi'nde yer alan röportajında, "Beşiktaş taraftarının en güzel tarafı, yenilsek de, yensek de bize olan desteklerini asla esirgememeleridir. Bu büyük taraftara layık olmak için biz de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni stadımız yapılınca sanıyorum ki yönetim, futbolcu, taraftarlar olarak Türkiye'deki her futbol takımının, bütün sporseverlerin takdir edeceği muhteşem güzelliklere ortaklaşa imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Kaleciliğin daha fazla konsantrasyon gerektiren bir mevki olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki file bekçisi, "Doksan dakika oynuyorsun ve soğuksun. Bir anda geldiklerinde golü yediğinde tüm takımının mahvolmasına sebep olabiliyorsunuz. Tüm diğer oyunculardan daha fazla maça konsantre olmanız gerekiyor. Bir takımın en fazla stres çeken elemanı da çoğu zaman kalecidir. Çünkü orta alanda bir hata yapıldığında o arada kaynayabilir ama bir kalecinin hatası asla unutulmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Futbolcuların mental açıdan sürekli hazır olması gerektiğini ifade eden Cenk Gönen, "Futbolun yanı sıra İspanyolca öğreniyorum, bol bol kitap okuyorum. Bana göre bir futbolcunun mental açıdan kendini hep üst seviyede tutması gerekir. Bu gibi zihinsel yeteneklerini geliştirmek, bir sporcunun futbol anlayışına da yansıyacaktır" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Cenk Gönen: Beşiktaş İçin Tüm Gücümüzle Çalışacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement