Beşiktaş'ın Rakipleri Ne Yaptı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Rakipleri Ne Yaptı

Beşiktaş\'ın Rakipleri Ne Yaptı

CSKA Sofia, ligde oynanan maçta Minyor Pernik'i 4 - 2 yenerken, Rapid Wien, FC Wiener Neustadt ile 1 - 1 berabere kaldı.

25.10.2010 09:18

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Sofia, ligde oynanan maçta Minyor Pernik'i 4 - 2 yenerken, Rapid Wien, FC Wiener Neustadt ile 1 - 1 berabere kaldı.

Avusturya Ligi'nin 12. hafta mücadelesinde FC Wiener Neustadt'a konuk olan Rapid Wien, maçın 22. dakikasında Markus Katzer'in golüyle öne geçti. Golden 4 dakika sonra ise ev sahibi ekip Johannes Aigner'in (pen.) golüyle skora denge getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki taraf da 1'er puan aldı. Bu arada Rapid Wien'den Tanju Kayhan, FC Wiener Neustadt'tan da Patrick Wolf kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bulgaristan Ligi'nin 11. hafta karşılaşmasında ise CSKA Sofia, deplasmanda Minyor Pernik'i 4 - 2 mağlup etti. CSKA Sofia'ya galibiyeti getiren golleri 23 ve 55'te Marquinhos, 33'te Spas Delev ve 44. dakikada Giuseppe Aquaro kaydetti. Minyor Pernik'in golleri ise 39'da Jankovic ve 81. dakikada Gospodinov'dan geldi.

DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Rakipleri Ne Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement