Beşiktaş, Kardemir D.ç Karabükspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Kardemir D.ç Karabükspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Kardemir D.ç Karabükspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
28.08.2012 21:38

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında Kardemir D.Ç Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kardemir D.Ç Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Antrenmanda bir süre 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular daha sonra iki grup halinde istasyon pas ve şut çalışması yaptı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana tedavisi devam eden Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı ve Almeida'nın yanı sıra Galatasaray maçı sonrası sağ ayağında ezilme tespit edilen İbrahim Toraman katılmadı.

Siyah-beyazlı takım yarın 11.00'de basına kapalı bir antrenman yapacak, saat 18.00'de ise İskenderunspor'la hazırlık maçı oynayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Kardemir D.ç Karabükspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika


Advertisement