Beşiktaş, Kondisyon Çalıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Kondisyon Çalıştı

Beşiktaş, Kondisyon Çalıştı
12.08.2015 20:39

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. İki grup halinde pas çalışması ve top kontrol çalışmaları yapıldı. Taktik programının yer aldığı çalışmalar sonrası şut çalışması yapıldı. Antrenman tam saha çift kale maç ile sona erdi.

Öte yandan uygulanan tedavilere cevap veren ve yarın sabah kontrol MR'ı çekilecek olan Dusko Tosic ile Jose Sosa, takımdan ayrı sahada bireysel çalışma yaptı.

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Kondisyon Çalıştı - Son Dakika


Advertisement