Beşiktaş, Bryan Ruiz'in Transferini Açıklamaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Bryan Ruiz'in Transferini Açıklamaya Hazırlanıyor

Beşiktaş, Bryan Ruiz\'in Transferini Açıklamaya Hazırlanıyor

Kosta Rika basını, transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ın, Fulham'da forma giyen Bryan Ruiz'le 4 yıllık anlaşma sağladığını yazdı.

24.08.2014 08:34  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer dönemi başından beri 10 numara transferi ile meşgul olan Beşiktaş yönetimi taraftarlarını mutlu etmeye hazırlanıyor.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI

Ülkesi Kosta Rika basınının da doğruladığı transfer haberinde Beşiktaş Bryan Ruiz transferini bitirmek üzere. Kosta Rika basınından 'Crhoy' adlı haber sitesinin özel haberine göre Fullham'da forma giyen Kosta Rikalı Bryan Ruiz Beşiktaş'la büyük ölçüde anlaştı. Beşiktaş'ın Fullham'la görüşmelere devam ettiğinin belirtildiği haberde İngiliz kulübünün Beşiktaş'tan 7 milyon Euro istediği ancak siyah beyazlı kulübün bu rakamı biraz daha aşağıya çekmek istediği belirtildi.

4 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

'Crhoy'un haberinde ayrıca Beşiktaş'ın Kosta Rikalı 10 numarayla 4 yıllık anlaşma sağladığı aktarıldı. Beşiktaş'ın Fullham'la yapacağı son görüşmelerin ardından transferi açıklayacağı ve Ruiz'i İstanbul'a getireceği belirtildi.

DIEGO, MARIN, BELHANDA VE SOSA'YLA GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, transfer sezonu başında Fenerbahçe'yle anlaşan Diego Ribas, Bonservisi Chelsea'de bulunan Marko Marin, Dinamo Kiev'de forma giyen Belhanda ve son olarak da bonservisi Metalist'te olan Jose Sosa'yla ilgilenmişti.

TORUNOĞULLARI: FULHAM'LA MUHTEMELEN ANLAŞACAĞIZ

Erdal Torunoğulları Bryan Ruiz'in transferi hakkında iki gün önce şöyle konuşmuştu;
" Şu anda gündemimizde Bryan Ruiz var. Ruiz’deyiz. Amacımız bu işi bitirmektir. Ay sonuna kadar da zamanımız var. Karşı kulübün beklentileri bizi ay sonuna kadar uğraştıracak gibi gözüküyor. Futbolcunun menajeriyle biz anlaştık. Ancak Fulham kulübünde sorun var. Onların dediği de olmayacak, bizim dediğimiz de; ortada bir yerde anlaşacağız. Fulham 7 milyon euro istiyor. Bizim önerdiğimiz fiyatla onların istediği arasında fark var. Ama bir orta yol bulacağız. Muhtemelen anlaşacağız. Ruiz, Geçen sezon PSV’de kiralık oynadı. Önemli bir oyuncu. Hocamızın istediği bir oyuncu. Arsenal maçına yetiştiremeyeceğimize göre, ay sonuna kadar bu transferi bitireceğiz” "

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Bryan Ruiz'in Transferini Açıklamaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tamtam: bitirin artık şu transferi 6 1 Yanıtla

Advertisement