Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı

Kulüp yönetim kurulu üyesi Ürkmezgil: "Göreve geldiğimizden bu yana 217,5 milyon liralık sponsorluk geliri elde ettik" "Yönetim olarak bütün önceliğimiz Vodafone Arena" Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü Sarı: "Taraftarlarımız, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na ilgi göstermediği.

03.05.2014 12:28

Beşiktaş Kulübü'nün olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan kulüp yönetim kurulu üyesi Ahmet Ürkmezgil, göreve geldiklerinden bu yana 217,5 milyon liralık sponsorluk geliri elde ettiklerini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü olarak, son 3 yıldaki döviz artışı sebebiyle 20 milyon lira zarar ettiklerini ifade eden Ürkmezgil, yönetim olarak bütün önceliklerini yapımı süren yeni statları Vodafone Arena'ya verdiklerini kaydederek, "Değerli divan kurulu üyeleri ve taraftarlarımızın bu sezon bütün maçlarımızı dış sahada oynadığımızı, çok ciddi bir deplasman yalnızlığı çektiğimizi ve bu kritik dönemde her şeye rağmen iyi sonuçlar aldığımızı göz ardı etmemesini rica ediyoruz" dedi.

Tesisleşme konusunda da ciddi çalışmalar yaptıklarını belirten Ürkmezgil, "Akatlar tesisi 2 ay sonra kullanıma açıldığında hepimiz daha da moralleneceğiz. Fulya Şan Ökten Tesislerimiz ise içimizde kanayan bir yaradır. Oradaki tüm sıkıntıları gidermek için kendi içimizde gayretle mücadele ediyoruz. Bu arada, başta erkek voleybol takımımız olmak üzere, geçtiğimiz yıllara oranla aynı bütçelerle büyük başarılar yakalayan amatör branşlarımızı tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü Gökhan Sarı ise stadyum hasılatında yaşadıkları ciddi düşüşe dikkati çekti.

Siyah-beyazlı taraftarların Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na ilgi göstermemesi sebebiyle bu sezona ait bilet hasılatının yaklaşık 13 milyon lira civarında kaldığını söyleyen Sarı, geçen sezon 66 bin forma satışı yapıldığını, 2013-2014 sezonu için de bu rakamın 123 bine yükseldiğini dile getirdi.

Göreve geldiklerinden bu yana, kulübün resmi taraftar ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağaza sayısının 28'den 48'e çıktığını kaydeden Gökhan Sarı, 11 milyon 123 bin olan toplam satış rakamının yüzde 31 artışla, 31 milyon 733 bine yükseldiğini açıkladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement