Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında 3 Mart Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, derbi mücadelesinin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Samet Aybaba'nın yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapan oyuncular, ısınma koşularıyla güne başladı. Kısa koşuların ardından tam sahada taktik çalışmasının yer aldığı programı uygulayan futbolcular, antrenmanı A2 takımından oyuncuların da katıldığı çift kale maçla tamamladı.
Çalışmaya tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral ve Cenk Gönen katılmazken, Almeida, Veli Kavlak, Dentinho, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal ise takımdan ayrı özel programlarına devam etti. Dünkü çalışmaya soğuk algınlığından dolayı katılamayan Hilbert, bugün takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.
Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.
DHA(GH/FG) - İstanbul
Son Dakika › Spor › Beşiktaş'ta Fenerbahçe Derbisinin Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.