Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in İstediği Sağ Bek Ivo Pinto Kimdir? - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in İstediği Sağ Bek Ivo Pinto Kimdir?

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic\'in İstediği Sağ Bek Ivo Pinto Kimdir?

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in istediği sağ bek Ivo Pinto kimdir?

19.11.2014 14:44

Beşiktaş ile transfer kelimeleri bir araya gelirse ardından hemen ‘sağ bek’ telaffuz edilir oldu. Ara transfer döneminde bir sağ savunmacıyı almasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş’ta, ilk aday olarak Portekizli sağ bek Ivo Pinto öne çıkıyor.

Kasımpaşa hazırlıkları öncesinde basın mensuplarına konuşan Slaven Bilic, 24 yaşındaki isim için yönetime olumlu rapor verdi.

Ivo Pinto kimdir?

7 Ocak 1990 doğumlu olan Portekizli oyuncu, profesyonel futbol kariyerine 2009’da Porto’da başladı ancak üç sezon boyunca Gil Vicente, Vitoria Setubal ve Covilha takımlarına kiralandı. 2011’de Rio Ave’ye transfer olan sağ bek, 2012’de ise Romanya’nın Cluj ekibine geçti. Bu ekipte 27 maça çıkan Ivo Pinto, 2013’te ise Hırvatistan’ın önemli takımlarından Dinamo Zagreb’in yolunu tuttu.

Dinamo Zagreb’de şampiyonluk yaşayan Pinto, bu takımda oynadığı 68 maçta 11 asist yaptı. Futbol kariyerinde henüz golü bulunmayan Portekizli oyuncu, 2014’te ise A milli takım için davet aldı.

Ivo Pinto’nun bonservisi transfermarkt verilerine göre, 3.5 milyon Euro. Dinamo Zagreb ile bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde forma giyen Pinto, Beşiktaş’a transfer olması halinde Avrupa kupalarında siyah-beyazlı formayı giyemeyecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in İstediği Sağ Bek Ivo Pinto Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement