Beşiktaş, 'Yeni İlkay Gündoğan' ile sezon sonu için söz kesti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, 'Yeni İlkay Gündoğan' ile sezon sonu için söz kesti

Süper Lig'de şampiyonluk için mücadele eden lider Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının hazırlıkları da başladı. Siyah-Beyazlılar'ın, geçtiğimiz günlerde Almanya Bundesliga ekibi Köln'de forma giyen gurbetçi futbolcu Salih Özcan'ı gündemine aldığı gündeme düşmüştü. İspanyol basını, Beşiktaş'ın Salih ile el sıkıştığını iddia etti.

11.04.2021 15:25  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Salih Özcan'la ilgilendiğini doğrulayan İspanyol basını ise siyah-beyazlıların transferde büyük yol kat ettiğini yazdı. Todofichajes.com'da yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferini bitirmek üzere. Haberin detaylarında, taraflar arasında büyük oranda anlaşma sağlandığı ve Salih'in gelecek sezon siyah-beyazlı takımda forma giymesine kesin gözüyle bakıldığı iddia edildi.

YENİ İLKAY GÜNDOĞAN

Köln altyapısından yetişen ve şu an A Takım'da forma giyen 1998 doğumlu 1,80 boyundaki orta saha, özellikleri bakımından Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman İlkay Gündoğan'a benzetiliyor. Asıl mevkisi merkez orta saha olan Salih Özcan, ön libero ve on numarada da görev yapabiliyor. Sezon sonu ayrılması beklenen Dorukhan'ın boşluğunu Salih dolduracak.

Beşiktaş, 'Yeni İlkay Gündoğan' ile sezon sonu için söz kesti
Beşiktaş, \'Yeni İlkay Gündoğan\' ile sezon sonu için söz kesti

Son Dakika Spor Beşiktaş, 'Yeni İlkay Gündoğan' ile sezon sonu için söz kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Lama: İlkay kadar gelecek vadetse bırakır mı adamlar bomboş haber sanki bilmiyoruz Salih'i. 12 7 Yanıtla Umut: Bence oynasa Beşiktaş ta başarılı olur Beşiktaş a maçlarında başarılar diliyorum bu sene şampiyon olacağız 6 1
  • PREKAZİ: Yok diego armando maradona,, yok yok yeni klinsman doğuyor 6 12 Yanıtla
  • Ali kadir: Yorum yazanların çoğu renkli arkadaşlar, futbol bilgilerinin kıtlığından belli oluyor. İlkay ilk çıktığında şu anki formunun yarısında bile değildi. Gelecek olan Salih e de başarılar. Umarım çok daha iyi bir futbolcu olur 1 0 Yanıtla

Advertisement