Beşiktaşlı Futbolculardan Sporcu Sağlığı Merkezine Ziyaret - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Futbolculardan Sporcu Sağlığı Merkezine Ziyaret

Beşiktaşlı futbolcular, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

13.04.2012 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlı futbolcular, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Siyah-beyazlı oyunculardan Simao, Cenk Gönen, Burak Kaplan, Muhammed Demirci ve Mehmet Akyüz ile kulüp doktoru Devrim Urgun, Fulya'daki Acıbadem Hastanesi'nin Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, bilgi aldılar. Futbolcular, spor hekimi Tolga Aydoğ'dan merkezdeki aletlerle ilgili bilgi edindiler. Genç oyuncu Muhammed Demirci ise bazı aletleri deneyerek görüntü verdi. Beşiktaşlı oyuncuların ziyaretinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Simao Sabrosa, bugüne kadar çok fazla sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Trabzonspor ile ligi aynı yerde bitirdiğimizi görüyoruz. Bunun da açıklaması çok basit çünkü Trabzonsporla biz çok maç oynadık ve bunları geride bıraktık. Diğer rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sezonu neredeyse haftada tek maç yaparak geçirdiler. Ancak şimdi aynı seviyedeyiz ve bundan sonra ne yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. İşleri iyi yaptığımız sürece de her takıma karşı galip gelebileceğimizi biliyoruz. Amacımız bundan sonra bütün maçlara kazanma parolasıyla çıkmak ve bunu başarmaktır" dedi.

"HOCA DEĞİŞİKLİĞİ TAKIMLARI GENEL ANLAMDA POZİTİF YÖNDE ETKİLER"

Teknik direktör değişikliğine de değinen Simao, "Aslına bakarsanız hoca değişikliği takımları genel anlamda pozitif yönde etkiler. Çünkü motivasyonunu kaybetmiş oyuncular tekrardan motive olurlar, tekrardan takıma sarılırlar. Devamlı oynayan oyuncular da kendi yerlerini korumak için ayrıca bir efor sarf ederler" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'I YENMEK İSTİYORUZ"

Kendilerinin şu anda çok iyi çalıştıklarını, Spor Toto Süper Finali için iyi hazırlandıklarını dile getiren Simao, diğer takımların daha iyi dinlendiğini düşündüğünü ve çalışmalarının sonucunu başarılı bir şekilde alacaklarına inandığını söyledi.

Galatasaray maçından önce sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Simao Sabrosa, ayağında küçük bir şişkinliğin olduğunu bunun kendisini biraz rahatsız ettiğini ifade ederek, maçtan önceki son idmana çıktıktan sonra durumuna bakacağını ancak bunun kendisini etkilemeyeceğini ve Galatasaray maçında sahada yerini alacağını belirtti. Sabrosa, Galatasaray maçını kazanarak Spor Toto Süper Final'e iyi bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerini ekledi.

"FUTBOLCULAR İÇİN BÖYLE BİR KOMPLEKSİN OLMASI GÜZEL"

Sporcu sağlığı merkezi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Simao Sabrosa, böyle bir tesisin varlığının kendileri için güzel bir durum olduğunu vurgulayarak, "Futbolcular için böyle bir kompleksin olması güzel. Sakatlıktan sonra tedavi sürecinin hızlanması ve tekrardan kısa süre içinde sahalara dönmek için önemli bir olgu. Son teknolojiyle yapılmış, güzel olanaklara sahip bir yer. Sakatlık sonrası tedavimizin burada yapılması gerekiyorsa ben tercih ederim. Çünkü gerçekten güzel olanaklara sahip" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Futbolculardan Sporcu Sağlığı Merkezine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement