Bilecik'te BAL Play-Out baraj maçının tarihi değiştirildi, 1969 Bilecik Spor Kulübü tepkilere neden oldu - Son Dakika
Spor

Bilecik'te BAL Play-Out baraj maçının tarihi değiştirildi, 1969 Bilecik Spor Kulübü tepkilere neden oldu

Bilecik\'te BAL Play-Out baraj maçının tarihi değiştirildi, 1969 Bilecik Spor Kulübü tepkilere neden oldu

Bilecik'te oynanması planlanan BAL Play-Out baraj maçının tarihi değiştirildi. Bu kararda 1969 Bilecik Spor Kulübü'nün temsilcisinin olmaması tepkilere neden oldu. Taraftarlar, maçın cumartesi gününe alınmasını kötü bir karar olarak değerlendirdi.

13.05.2024 11:28

Bilecik'te geçtiğimiz günlerde 19 Mayıs günü oynanması planlanan BAL Play-Out baraj maçının tarihi değiştirilirken, alınan kararda bu maçı oynayacak 1969 Bilecik Spor Kulübünün bir temsilcisi olması tepkilere neden oldu.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun'un davetiyle Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda yer alan takım başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Vitraspor-Söğütspor 1. Amatör Lig Play-Off Grubu şampiyonluk maçı öncesi Bilecik Valisi Şefik Aygöl iki takım başkanlarına başarılar dilerken, sakatlıksız bir maç olmasını söyledi.

Öte yandan BAL temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Vitraspor-Söğütspor galibinin oynayacağı Play-Out baraj maçı geçtiğimiz günlerde 19 Mayıs günü olarak belirlenmişti. Bu toplantıda maç 18 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'da Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'ndan oynanmasına karar verildi. Alınan bu kararda 1969 Bilecik Spor Kulübü temsilen kimsenin olmaması tepkilere neden oldu.

Taraftarlarda tepkili

Öte yandan 1969 Bilecik Spor Kulübü taraftarları maçın cumartesi gününe alınması tepki göstererek, iş saatinde bu maçın oynanmasının Bilecik'te spor adına alınan kötü bir karar olduğunu dile getirdiler.

Ayrıca Vitraspor-Söğütspor maçının galibi ev sahibi takım olurken, 1969 Bilecik Spor Kulübü BAL Play-Out baraj maçını Vitraspor ile oynayacak. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bilecik'te BAL Play-Out baraj maçının tarihi değiştirildi, 1969 Bilecik Spor Kulübü tepkilere neden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement