Bilic: Hayal Kırıklığı Yaşıyoruz - Son Dakika
Spor

Bilic: Hayal Kırıklığı Yaşıyoruz

Bilic: Hayal Kırıklığı Yaşıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Avrupa Ligi'ne veda ettikleri maçtan sonra "Hayal kırıklığı yaşıyoruz." dedi.

20.03.2015 00:49  Güncelleme: 01:06

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Brugge yenilgisinin ardından basın toplantısında konuştu. Hırvat teknik adam, büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtti.

Bilic, şunları söyledi:

"UCUZ GOLLER YEDİK"

"Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Rakibimiz hak etti. İyi oynadık ama gol bulamadık. İlk yarıda üstündük. Rakip savunmaya gömüldü. Bazı fırsatlar yakaladık ama kullanamadık. İkinci yarıya harika başladık ve golü bulduk. Ondan sonra ucuz goller yedik. Golden sonra durduk ve bloke olduk. Rakip bunu kullandı. 1-1 iken şansımız vardı ama nedense takım bir anda durdu.

"OYUN UZUN TOPLARA DÖNDÜ"

İkinci golü bulsak işin içinde olacaktık. Oyuncularıma oynamaya devam etmelerini söyledım. İkinci golü bulmak için acele ettik. Oyun uzun toplara döndü. Hücum etmek imkansız hale geldi. Bir hayalimiz vardı, inanmıştık. Bir an önce ayağa kalkmalıyız. Ligin geri kalanına Fenerbahçe maçıyla iyi bir giriş yapmalıyız."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bilic: Hayal Kırıklığı Yaşıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mustafa: hayal kırıklığı senin son 4-5 maçtır uyguladığın taktikler Necibi defans oynatırsan, bir golden sonra takımı anlamsızca defansa çekersen baskıyı azaltırsan, mahkum gibi oynarsan olacağı budur takım son maçlarda çok ama çok dağınık bunun sebebi bariz sezonun ilk yarısında en iyi defanslardan birine sahip olan bjk nın defansının durumuna bak ersan kenarda sivok ortalıkta yok neyse seviyoruz seni sene sonunda git sen. 6 0 Yanıtla
  • Salih Has: Taptıkların için teşekkürler, ancak Mustafa dan sana Beşiktaş a fayda yok, maç eksiği olan Tolga da yanlıştı bize göre , 1-0 dan sonra Atiba olabilirdi. VS VS.. Yaşayan bilen sensin. Tebrikler Biliç 3 0 Yanıtla

Advertisement