Bisiklet Turunun Antalya-Elmalı Etabı Başladı - Son Dakika
Spor

Bisiklet Turunun Antalya-Elmalı Etabı Başladı

Bisiklet Turunun Antalya-Elmalı Etabı Başladı

49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 153.5 kilometrelik Antalya-Elmalı etabının startı verildi.

23.04.2013 13:29  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 153.5 kilometrelik Antalya- Elmalı etabının startı verildi.

Antalya Konyaaltı Caddesi AtatürklParkı önünden Antalya Vali Yardımcsı Halil Serdar Cevheroğlu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu'nun saat 12.00'te startını verdiği turda, 25 takımdan 190 bisikletçi mücadele veriyor.

Bugünkü etaba, Blanco takımından Theo Bos ve Mark Renshaw, Lotto Belisol takımından da Jonas Vangenechten dünkü kaza sonrası meydana gelen sakatlıkları nedeniyle katılamadı. Start öncesi bisikletçiler takımlar halinde sahneye çıkarak, isimlerinin bulunduğu panoya imzalarını attı. Bisiklet ve ayakkabılarını hazırlayan bisikletçiler start verileceği alan içinde ısınma turları attı.

Bisiklet Federasyonu'nun kurumsal rengi olan 'turkuaz' renkli lider mayoyu Loto Belisol takımından Andre Greipel taşırken, Yeşil Mayo'yu Aidis Kruopis,Türkiye Güzellikleri Mayosunu Ahmet Örken'in taşıdığı bildirildi. Kırmızı renkli mayoyu ise Torku Şeker Takımı'ndan Mustafa Sayar taşıyor.

190 sporcunun mücadele ettiği turun en zor etabı olacağı nitelendirilen etapta bisikletçiler, 1850 metre yükseğe tırmanacak.4. etap Fethiye-Marmaris arasında gerçekleştirilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bisiklet Turunun Antalya-Elmalı Etabı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement