Bornova 1877'nin genç orta sahası Emircan Koku yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu - Son Dakika
Spor

Bornova 1877'nin genç orta sahası Emircan Koku yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu

Bornova 1877\'nin genç orta sahası Emircan Koku yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu

TFF 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele edecek Bornova 1877'nin genç orta sahası Emircan Koku, yeni sezon öncesi takım hakkında açıklamalarda bulundu. Koku, genç bir ekip olduklarını ve tecrübeli abileriyle başarıyı yakalayacaklarına inandığını söyledi. Ayrıca, Hatayspor altyapısından yetişen futbolcu, Messi'yi kahramanı olarak gördüğünü ve doğru kişileri örnek almanın başarı için önemli olduğunu belirtti.

06.09.2023 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele ederek Bornova'yı 27 sene sonra profesyonel liglerde temsil edecek Bornova 1877'nin genç orta sahası Emircan Koku yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Emircan Koku, "Genç bir ekibe sahibiz. Geçtiğimiz sezondan şampiyon olan futbolcularla birlikte güzel bir ortam yakaladık. Tecrübeli abilerimizle başarıyı yakalayacağız. Bu sezon üst sıraları zorlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Hatayspor altyapısından yetişen 22 yaşındaki futbolcu, "Hatayspor'da 7 sene futbol oynadım ve profesyonel oldum. Fiziksel olarak gücüme ve hızıma güveniyorum. Messi benim için kahraman. Eğer başarılı olmak istiyorsanız doğru kişileri örnek almalısınız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bornova 1877'nin genç orta sahası Emircan Koku yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement