Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı Fenerbahçe'yi 3-0 Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı Fenerbahçe'yi 3-0 Mağlup Etti

Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı Fenerbahçe\'yi 3-0 Mağlup Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig'inde mücadele veren Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, yarı final 2. maçında Fenerbahçe Voleybol Takımı'nı 3-0 mağlup etti. Maçı Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Elmas ve taraftarlar izledi. Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, 25-12, 25-14 ve 25-11'lik setlerle maçı 3-0 kazandı.

25.02.2024 12:21  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig'inde mücadele veren Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, yarı final 2. maçında Fenerbahçe Voleybol Takımı'nı 3-0 mağlup etti.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan maçı Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Elmas ve taraftarlar izledi. Bozüyük'ten maça gelen taraftarlar takıma tezahüratlarla destek verdi. Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, 25-12, 25-14 ve 25-11'lik setlerle maçı 3-0 kazanmayı başardı. Galibiyetle biten maçın sonunda Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu teknik heyeti tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı Fenerbahçe'yi 3-0 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement