Bu açıklama kariyerini etkileyecek! Ersun Yanal tuttuğu Süper Lig takımını açıkladı - Son Dakika
Spor

Bu açıklama kariyerini etkileyecek! Ersun Yanal tuttuğu Süper Lig takımını açıkladı

Bir televizyon programına katılan tecrübeli teknik adam Ersun Yanal, çocukluğundan beri Fenerbahçe'yi tuttuğunu açıkladı. "Baba tarafımda herkes Fenerbahçeli" diyen Yanal, "Dedem Fenerbahçe genç takımında oynamış. Bizim ailede babam da Fenerbahçeli. Annemin Galatasaray'da oynamış kuzenleri var. Biz Fenerbahçeliyiz." dedi. Sunucunun, "Bu açıklamadan sonra Beşiktaş, Galatasaray hatta Milli Takım kapısı bile daha zor açılır" sözlerine ise Yanal, "Her şeyin bir bedeli var" cevabını verdi.

27.03.2022 18:34  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'yi nisan ayında şampiyon yapan Ersun Yanal, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programında Emek Ege'nin sorularını yanıtladı. Samimi cevaplar veren deneyimli hoca, Fenerbahçeli olduğunu da resmen açıkladı.

"BİZ FENERBAHÇELİYİZ"

"Siz Fenerbahçeli misiniz gerçekten?" sorusuna "Evet" cevabı veren Yanal, sarı lacivertli renklere nasıl gönül verdiğini şöyle anlattı: "Dedem Fenerbahçe genç takımında oynamış. Bizim ailede babam da Fenerbahçeli. Annemin Galatasaray'da oynamış kuzenleri var. Ama bizim baba tarafında herkes Fenerbahçeli. Biz Fenerbahçeliyiz."

"HAYALİM FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYON OLMAKTI"

Emek Ege'nin "Daha gençsiniz... Bundan sonra önünüzde uzun bir kariyer var. Bu açıklamanızla benim için Beşiktaş, Galatasaray hatta Milli Takım kapısı bile daha zor açılır" sözlerine Yanal, "Benim çocukluk hayalim, kariyer hayalim Fenerbahçe'de şampiyon olmaktı. Her şeyin bir bedeli var, en güzel bedel en sevdiğin şeye kavuşmaktır" karşılığını verdi.

"HER ZAMAN"

"Bir Fenerbahçe dönemi daha olabilir mi?" sorusuna ise Yanal, "Her zaman! Şampiyon olduğun yer, en büyük mutluluğu yaşadığın yerdir. En mutlu olduğun günü yaşadığın ve sevgi gördüğün bir yerin sana ihtiyacı olduğunda bu düşünülecek bir şey olamaz" dedi.

Bu açıklama kariyerini etkileyecek! Ersun Yanal tuttuğu Süper Lig takımını açıkladı

Son Dakika Spor Bu açıklama kariyerini etkileyecek! Ersun Yanal tuttuğu Süper Lig takımını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Can Yıldırım : Neden milli takimda hocalik yapamazmis. Fatih Terim nasıl oldu. Şenol Güneş Trabzonlu milli takımda hocalık yaptı. Milli takım sadece bu kişilere mi özgü hem kulup hem milki takimda olabilir diye. Fenerbahçeli olanlar milli takim calistiramazlarmi. Milli takim basarisizligi zaten bu kafalar yuzunden. Gs li olan milli takimda ama digerlerine gelince tarafsiz olmuyor. Gececekler o isleri 2 1 Yanıtla
  • Can Yıldırım : Neden milli takımda olamazmış. Fatih terim nasıl defalarca milli takımda hocalık yaptı. Gs de yaptı. Gs liler milli takımda hocalık yaparken sorun olmuyor şlŞENEL Güneş 0 1 Yanıtla

Advertisement