Bucaspor Transferdeki Sessizliğini Bozuyor - Son Dakika
Spor

Bucaspor Transferdeki Sessizliğini Bozuyor

Bucaspor Transferdeki Sessizliğini Bozuyor

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, PTT 1.Lig'de transferdeki sessizliklerini gelecek hafta yapacakları 3 takviye ile bozacaklarını söyledi.

16.07.2013 13:53

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, PTT 1. Lig'de transferdeki sessizliklerini gelecek hafta yapacakları 3 takviye ile bozacaklarını söyledi.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Yaykıran, "Gelecek hafta 3 futbolcu ile masaya oturarak kadromuza katacağız. Transfer edeceğimiz oyuncuların mevkileri stoper, santrafor ve kanat olacak. Bu 3 üç oyuncu için transfer kaynağımız hazır" dedi.

Yaykıran, Ömer Kahveci ve Alparslan Erdem'in transferi konusunda henüz ciddi bir gelişme olmadığını belirterek, "Ömer ve Alparslan için Rubin Kazan'ın menajeri eski oyuncumuz Tomas girişimlerde bulundu. Kendileri kulüp olarak oyuncularımızla ilgilendiklerini söylediler fakat henüz ciddi bir gelişme yok. Alparslan için en ciddi teklifi Sivasspor verdi fakat bizim beklentilerimiz karşılamıyor" diye konuştu.

TAM NSALİWA İZMİR'E GELİYOR

Yaykıran, Tam Nsaliwa ile alacağı konusunda sorun yaşadıklarını fakat bunu çözdüklerini belirterek, "Nsaliwa ile aramızdaki ücret konusunu çözdük. Bu akşam kendisinin İzmir'e gelmesini bekliyoruz. Yarın ise sözleşme imzalayacağız. Azeri oyuncu Hüseynov, istediğimiz tarzda bir futbolcu. Büyük bir ihtimalle anlaşacağız. Kaptan Zafer Çevik ile aramızda bir sorun yok. Kendisi ile ilgili transfer konusunda bir teklif gelmedi" dedi.

Yaykıran, şike iddialarına ilişkin olarak ise Bucaspor'un zarar gördüğünün mahkeme kararıyla kabul edildiğini ve daha önce açıkladıkları gibi bu nedenle UEFA'ya başvuruda bulunduklarını ifade etti.

AMATÖR BRANŞLARA SPONSOR

Yaykıran, düzenlenen basın toplantısının ardından basketbol, hentbol ve voleybol branşlarında bu sene Karaoğlu Yapı Bucaspor ismiyle mücadele edeceklerini belirterek Karaoğlu Yapı yöneticileri ile kulüp yönetimi adına protokol imzaladı. Protokol sonrası konuşan Karaoğlu Yapı yöneticisi Zeki Karaoğlu ise Karaoğlu Yapı Bucaspor'un basketbol, hentbol ve voleybol branşlarında başarısı için ter dökeceklerini ve başarılı sonuçlara imza atarak isimlerini duyuracaklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor Transferdeki Sessizliğini Bozuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement