Bursa 3 Puanı Kaptı - Son Dakika
Spor

Bursa 3 Puanı Kaptı

Bursa 3 Puanı Kaptı

Spor Toto Süper Lig’de 13. haftanın açılış maçında Bursaspor, deplasmanda karşılaştığı Elazığspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

29.11.2013 23:16

Arjantinli yıldızı Batalla krizi ile adeta deprem yaşayan Bursaspor, 13. haftanın açılış maçında Elazığspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. 16. dakikada, konuk ekipte İbrahim Kaş, Ferhat Kiraz'ı ceza sahası içinde indirince hakem İlker Meral penaltı noktasını gösterdi ve topun başına geçen Taye Taiwo Bursaspor'u 1-0 öne geçirmeyi başardı. Elazığspor golden sonra Yeşil-Beyazlıların kalesine yüklenmesine rağmen istediği golü bulamadı ve ilk yarı Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Belluschi'den harika gol

İkinci yarıya iyi başlayan ekip yine Elazığspor oldu. Karşılaşmanın 58. dakikasında Bursasporlu Serdar Aziz ile Elazığsporlu Pape Sow'un kavgası sonrası iki oyuncuda direk kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, konuk ekip aradığı golü Deniz Yılmaz ile buldu ve mücadeleye tekrar eşitlik geldi. Golden sonra oyunu dengeleyen Bursaspor, Arjantinli bir diğer yıldızı Fernando Belluschi'nin attığı harika golle tekrar öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki ekipte pozisyonlara girmesine rağmen mücadelede başka gol olmadı ve Bursaspor zorlu deplasmanda 3 puan ile ayrılmayı başardı.

Elazığspor-Bursaspor karşılaşmasının detayları için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bursa 3 Puanı Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement