Bursa'da İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Spor

Bursa'da İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası Başladı

Bursa\'da İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası Başladı

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) bu yıl ikincisini düzenlediği BGC İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BGC Başkanı Nuri Kolaylı'nın başlama vuruşuyla başladı.

21.05.2013 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) bu yıl ikincisini düzenlediği BGC İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BGC Başkanı Nuri Kolaylı'nın başlama vuruşuyla başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa'da Bugün Gazetesi'nin sponsorluğunda düzenlenen BGC İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası yaklaşık bir ay sürecek. Bursa Büyükşehir Belediyesi Dobruca Spor Tesisleri'nde başlayan turnuvanın açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BGC Başkanı Nuri Kolaylı, Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Fuat Kars, Bursada Bugün Genel Yayın Müdürü Barbaros Koçanalı, BGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turnuvaya katılan takımlara başarılar dilerken şunları söyledi:

"Gerçekten bu tür spor organizasyonları güzel şeyler. Bu yeşil sahadaki organizasyonlar en güzel organizasyon. Tüm basın mensuplarımız burada. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ile birlikte gerçekleştirilen güzel bir organizasyon. Bu organizasyonun amacı aynı mesleği yapan gazetecilerimizin burada kaynaşması. Kardeşlik ve centilmenlik çerçevesinde güzel mücadelelerin yapılması. Güzel maçlar olacağına inanıyoruz. Hak eden, güzel oynayan kazansın."

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerken basın mesleğinin yıpratıcı olduğuna dikkat çeken Nuri Kolaylı, "Arkadaşlarımızın bu turnuva ile günün yorgunluğunu atlamalarını ve kaynaşmalarını hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda bizlere destek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ve Bursada Bugün'e meslektaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Turnuvada ilk gün şu sonuçlar alındı:

ASTV - Zaman Gazetesi 2-4, Doğan Haber AjansıAnadolu Ajansı: 6-4, Bursa'da Bugün – İhlas Haber Ajansı 1-11, Televole – LINE TV: 11-2

FOTOĞRAF - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursa'da İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement