Bursa Zirve Aşkına! - Son Dakika
Spor

Bursa Zirve Aşkına!

Bursa Zirve Aşkına!

Spor Toto Süper Lig'de 20.

04.02.2011 18:00

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta Bursaspor ile Sivasspor arasında oynanacak olan zorlu mücadeleyle başlayacak. Bursa Atatürk Stadı'nda, saat 20:00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydunus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serken Ok ve Orkun Aktaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tayfur Özkan.

'TİMSAH' PUSUDA BEKLİYOR!

Ligde lider Trabzonspor'un en yakın takipçisi durumda olan Bursaspor, bordo-mavili ekibin ikinci yarının ilk iki maçında 5 puan kaybetmesinden sonra zirve için iyice hırslandı. Farkı ikiye indiren Bursaspor, Sivasspor maçını kazanarak Trabzonspor'un Medical Park Antalyaspor maçında puan kaybetmesini bekleyecek.

Hafta içi Villarreal'den Jozy Altidore kiralık olarak kadrosuna katan Bursaspor'da, ABD'li golcünün maça 11'de başlaması beklenmiyor.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

SİVASSPOR ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

Galatasaray'a yenilerek ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başlayan Sivasspor, 19. haftada sahasında konuk ettiği Medical Park Antalyaspor karşısında da galibiyete ulaşamadı. Üç haftalık galibiyet hasreti bulunan kırmızı-beyazlılar, Bursaspor deplasmanında kazanaran hem 3 puana ulaşmak, hem de moral bulmak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

BURSASPOR

Ivankov

Ali

Ömer

Serdar

Vederson

Turgay

Svensson

Ergiç

Ozan

Batalla

Miller

SİVASSPOR

Korcan

Uğur

Sedat

Navratil

Ziya

Grosicki

Kadir

Rada

Erman

Mehmet

Eneramo

SAAT: 20:00

STAT: Bursa Atatürk

HAKEM: Fırat Aydınus

YAYIN: Lig TV

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bursa Zirve Aşkına! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement