Bursaspor'da Galibiyet Parolası - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Galibiyet Parolası

Bursaspor\'da Galibiyet Parolası

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yarın oynanacak Gaziantepspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

21.02.2013 16:41  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yarın oynanacak Gaziantepspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Karaman, ligdeki avantajlarını devam ettirebilmek için kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının açılış maçında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için bu şehre gitti. Bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlı takım, öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri'nden Yenişehir Havaalanı'na hareket etti. Bursaspor kafilesi, Yenişehir Havaalanı'ndan Türk Hava Yollarının özel uçağı ile saat 15.30'da Gaziantep'e hareket etti. Bursaspor'un 3 puan parolasıyla gittiği Gaziantep'te 20 futbolcunun yer aldığı kafilede şu isimler yer aldı:

" Scott Carson, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, Gökçek Vederson, İbrahim Öztürk ,Hakan Aslantaş, Michael Basser, Şener Özbayraklı, Aziz Behich, Anton Ferdinand, Musa Çağıran, Pablo Batalla, Maurice Edu, Fernando Belluschi, Petteri Forsell, Sebastian Pinto, Tuncay Şanlı, Murat Yıldırım."

"DAHA ÖNCE GAZİANTEPSPOR'DA ÇALIŞIP BURAYA GELMEM FARKLI YORUMLARA YOL AÇACAKTIR"

Hareket öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Karaman, "Ligdeki puan sıralaması iki takımı da son derece yakından ilgileniyor. Benim daha önce Gaziantepspor'da çalışıp, buraya gelmem farklı yorumlara yol açacaktır. Ama futbol sahada mücadele gerektiren, sahada terini akıtanların ortaya koyduğu performansa göre değerlendirilen bir oyun. Dün Galatasaray maçında da her ne kadar saha zemini kötü olsa da bunun örneklerini gördük. Bursaspor olarak konumumuzu ve gücümüzün ne olduğunu biliyoruz. Mutlak surette bunu sahaya yaymak zorundayız. En önemli şey ligdeki avantajımızı devam ettirmek adına, hangi sonuç en güzelse onu alarak Bursa'ya dönmek istiyoruz" dedi.

Her maçın final olduğunu belirten Kaptan Ömer Erdoğan, 'İki haftadır güzel bir gidişatımız var. Ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Ligin son sırasındaki Akhisar bile çok iyi mücadele ediyor ve zaman zaman iyi sonuçlar alıyorlar.

Biz rakip seçmeden kendi işimizi sahada yaptıktan sonra biz her takımı yenebilecek bir güce sahip olduğumuzu daha önceki maçlarımızda gösterdik. Maçtan maça kendimize hedef koyuyoruz. Tüm konsantrasyonumuz Gaziantepspor maçı için. Çok önemli bir maça çıkacağız. Gaziantepspor'un da puanlara ihtiyacı var. Biz de ligin zirvesinde yer almak için her maçımız bizim adımıza final niteliğinde. İnşallah Antep'ten galibiyetle dönüp serimizi sürdürürüz" diye konuştu.

Hedef doğrultusunda Antep'ten galibiyetle dönmek istediklerinin altını çizen Gökçek Vederson, "Her zamanki gibi zor bir maç bizi bekliyor. Ama bizim hedefimiz var. Ligdeki 2 olma şansımız var. Bunu başarmak istiyoruz. Gaziantepspor takımının durumu biraz kötü. Bu yüzden bizi çok zor bir maç bekliyor" açıklamasını yaptı.

(AF-

21.02.2013 15: 58: 03

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Galibiyet Parolası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement