Bursaspor'da Rota Hamza Hamzaoğlu - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Rota Hamza Hamzaoğlu

Bursaspor\'da Rota Hamza Hamzaoğlu

Bursaspor, teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nu getirmek istiyor.

15.12.2015 10:05  Güncelleme: 10:48

Murat Yakın ve Ersun Yanal ile anlaşamayan Bursaspor yönetimi rotayı, Galatasaray'ın 3 kupalı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na çevirdi.

MURAT YAKIN VE ERSUN YANAL OLMADI

Yeşil-beyazlı takımda teknik direktör arayışları sürüyor. Ertuğrul Sağlam'ın takımdan ayrılmasını üzerine yeşil-beyazlı takım Ersel Uzgur'a emanet edildi. Ardından teknik direktör arayışına başlayan yeşil-beyazlı yönetim ilk olarak Murat Yakın ile temasa geçti. Yakın ile anlaşılamayınca Ersun Yanal ile görüşmek isteyen yönetim, bu çabadan da bir sonuç alamamıştı.

HAMZAOĞLU SICAK BAKIYOR

Yeşil-beyazlı yönetim bu gelişmelerin üzerine rotayı, Galatasaray ile geçtiğimiz yıl 3 kupa kazanan ve bu sezon görevinden alınan Hamza Hamzaoğlu'na çevirdi. Antalyaspor'un da talip olduğu Hamzaoğlu'nun Bursaspor'a sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Rota Hamza Hamzaoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • anti-tülin: bursa,ya acimasiz ve eli sopali bir teknik direktör lazimdir,,takim maglup olunca stadin orta yerindetüm oyunculari tek tek falakaya yatiracak bir hocaya siddetle ihtiyac var,,baska türlü bursaspor basarili olacaga benzemiyor,,oyuncular cok kaliteli ama iyice uyusmus durumdalar..uyur gezer durumdalar. 9 1 Yanıtla
  • hadi ergün: BENCE BAŞARILI OLUR ÇÜNKÜ BURSA DA SEMİH KAYA YOK 0 0 Yanıtla

Advertisement