Bursaspor'un Yeni Transferi Yasin Pehlivan, Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Yeni Transferi Yasin Pehlivan, Sağlık Kontrolünden Geçti

Bursaspor\'un Yeni Transferi Yasin Pehlivan, Sağlık Kontrolünden Geçti

Pehlivan: "Bu mükemmel taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum"

22.06.2013 14:42

Bursaspor'un Gaziantepspor'dan transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasin Pehlivan, sağlık kontrolünden geçti.

Bursaspor ile 3 yıllığına anlaşan Pehlivan, özel bir hastanede, ortopedi, kardiyoloji, kan tahlili, efor, dahiliye, göz, diş ve akciğer testlerine tabi tutuldu. Yapılan kontrollerde, genç futbolcunun sağlık sorununa rastlanmadı.

Pehlivan, kontrolün ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Transferde emeği geçen herkese teşekkür eden Pehlivan, "İnşallah hepimiz için hayırlısı olur" dedi.

Üç ay önce kalçasından ameliyat olduğunu hatırlatan Pehlivan, "Şu an hiçbir sıkıntım yok. Son iki aydır koşulara ve toplara vurmaya başladım. Allah'a şükür hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım" diye konuştu.

"Bu mükemmel taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum"

Yasin Pehlivan, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında hedeflerini anlattı.

Bursaspor taraftarını çok iyi bildiğini belirten Pehlivan, "Gaziantepspor'da forma giyerken Bursa deplasmanları, en zevk aldığım deplasmanların başında geliyordu. Bu mükemmel taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadesini kullandı.

Pehlivan, Bursa'ya gelmeden önce Turgay Bahadır ile Bursaspor hakkında konuştuğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Kendisi bana 'Mutlaka gitmelisin, mükemmel bir camia' demişti. Sonunda buraya gelmek nasip oldu. Mükemmel bir çalışma tesisine sahibiz. Timsah Arena Stadyumu'nun inşaatını gördüm. Büyüleyici bir stat oluyor. Burası şampiyonluk kovalayan büyük bir camia. Nasıl Bursaspor'un hedefi varsa benim de büyük hedeflerim var. Bursaspor'da şampiyonluk yaşayarak, adımı o kadronun içine yazdırabilmek en büyük hedefim olacaktır."

Futbol altyapısını Avusturya'da aldığını ifade eden Pehlivan, "Taraftarlarımıza umarım kendimi sevdirebilirim. Onların desteğiyle şampiyonluk yarışında yer alıp, Avrupa'da başarılar yaşayıp onları mutlu edebilmek, en büyük arzum" ifadelerini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Yeni Transferi Yasin Pehlivan, Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement