Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yazıcı: Tahkim'e 'Acil' Koduyla Müracaatımızı Yapıyoruz - Son Dakika
Spor

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yazıcı: Tahkim'e 'Acil' Koduyla Müracaatımızı Yapıyoruz

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yazıcı: Tahkim\'e \'Acil\' Koduyla Müracaatımızı Yapıyoruz

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugünkü toplantısında Bursaspor Kulübü'ne 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama, 60 bin TL de para cezası verdi.

24.01.2012 19:25

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugünkü toplantısında Bursaspor Kulübü'nün, geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Sivasspor karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 4'üncü kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 60 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bursaspor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı şunları söyledi:

"İbrahim Yazıcı ve Kulüp hakkındaki cezalandırma talebinin geri çevrilmiş olması olumlu. Ancak Galatasaray maçının seyircisiz oynanması kararına karşı Tahkim Kurulu'na 'acil' koduyla müracaatımızı yapıyoruz. Tahkim Kurulu'nun perşembe günü yapacağı toplantıya bu müracaatı yetiştireceğiz. Umarım lehe unsurlar da değerlendirilerek adil karar verilir."

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yazıcı: Tahkim'e 'Acil' Koduyla Müracaatımızı Yapıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement