Çameli Belediyespor, Pamukkale Genclikspor'u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu - Son Dakika
Spor

Çameli Belediyespor, Pamukkale Genclikspor'u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu

Çameli Belediyespor, Pamukkale Genclikspor\'u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu

Denizli 2. Amatör Ligi D Grubu'nda Çameli Belediyespor, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Pamukkale Gencliksporu 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Teknik Direktör Musa İvgin, takımın şampiyonluk için çok çalıştığını ve Denizli'nin en iyi amatör takımı unvanını bu sene taşıyacaklarına inandığını söyledi.

04.05.2023 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 mağlup ederek, koltuğun yeni sahibi oldu.

Denizli 2. Amatör Ligi D Grubunun favori takımı Çameli Belediyespor, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Pamukkale Genclikspor'u 2-1 mağlup etti. Üst sıradaki rakibini deviren Çameli ekibi, 15 puanla liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Musa İvgin, "Denizli'nin en iyi amatör kulübü olmak için çok çalıştık. Antrenmanlarımıza kar yağarken, yağmurlu günlerde ve soğuk havalarda hiç ara vermeden devam ettik. Şampiyonluk için çok çalışıyoruz. Kulüp Başkanımız, hocalarımız ve oyuncular herkes bu konuda çok fedakarlık yapıyor. İnşallah bu sene şampiyonluğu elde edeceğiz. Denizli'nin en iyi amatör takımı unvanını bu seneye taşıyacağımıza ve yarım kalan işimizi şampiyonluk alarak bitireceğimize inanıyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çameli Belediyespor, Pamukkale Genclikspor'u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement