Çankırıspor-Alanyaspor: 2-0 (Maçı Bayanlar İzledi) - Son Dakika
Spor

Çankırıspor-Alanyaspor: 2-0 (Maçı Bayanlar İzledi)

Çankırıspor-Alanyaspor: 2-0 (Maçı Bayanlar İzledi)

Stat. HAKEMLER. Çankırı BELEDİYESPOR.

08.05.2011 18:15

Stat: Atatürk

HAKEMLER: Dilan Deniz Gökçek (7), Sibel Yamaç (7), Belgin Kumru (7)

Çankırı BELEDİYESPOR: Selahattin (7)- Samet (6), Metin (6), Ali (7), Kemal (6), Uğur (6) (Dk. 85 Tolga), Eşref (7), Furkan (7), Celal (6), Aykut (6) (Dk. 65 Recep 6), Fatih (6) (Dk. 64 Erçin (5)

ALANYASPOR: Aydın (5)- Fırat (5), Zeki (5) (Dk. 70 Ahmet 5), Okan (6), Ali (6), Kadir (5), Metin (5), Kazım (6), İlyas (5) (Dk. 61 Mahir 6), Samet (6), Zafer (6)

GOL: Dk. 11 Furkan, Dk. 83 Ali (Çankırı Belediyespor)

SARI KART: Samet (Alanyaspor)

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta Çankırı Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Alanyaspor'u her iki yarıda kaydettiği gollerle 2-0 yendi.

11. dakikada gelişen Çankırı Belediyespor atağında, Furkan tek başına götürdüğü topla ceza alanına girdi, defansın da hatasından yararlanıp sert vurdu meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

83. dakikada Uğur'un pası ile ceza alanında topla buluşan Ali, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.

KADIN BAŞKAN ANNELER GÜNÜ'NDE MAÇA SADECE BAYANLARI ALDI

Çankırı Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Alanyaspor ile oyNadığı karşılaşmada, tüm kadınlara Anneler Günü jesti yaptı. Profesyonel ligde tek kadın Kulüp Başkanı olan Sevda Karaali Şireci, "Anneler Günü" nedeniyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi ve stad içinde ve tribünde futbolcular ve basın mensupları dışında kadınların yer almasını sağladı.

ERKEK TARAFTARLAR GÖSTERİ YAPTI

Maçı FİFA kokartlı kadın hakemler Dilan Deniz Gökçek, yardımcılıklarını da Sibel Yamaç ile Belgin Kumru yaparken, 4'üncü hakem olarak ise Neslihan Muratdağı görev aldı. Maçı 300'e yakın bayan, trübünlerdeki yerini aldı. Bu arada maçtan önce stadın çevresinde toplanan yaklaşık 1000 kişilik erkek taraftar grubu ise maça girmek için tezahüratlarda bulundu. Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü de bu yüzden olay çıkmaması için erkek taraftarları açık tribüne aldı. - Çankırı

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çankırıspor-Alanyaspor: 2-0 (Maçı Bayanlar İzledi) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement