Carlos Queiroz: "Gelecek Adına Önemli Bir Maçtı" - Son Dakika
Spor

Carlos Queiroz: "Gelecek Adına Önemli Bir Maçtı"

İran Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Queiroz, Türkiye maçı sonrasında basın toplantısında konuştu.

29.05.2018 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Queiroz, Türkiye maçı sonrasında basın toplantısında konuştu. 2-1 kaybetmelerine rağmen dirençli oynadıklarını ifade eden tecrübeli hoca, "Gelecek adına önemli bir maçtı" dedi.

Hazırlık maçında Türkiye'ye 2-1 mağlup olan İran'da Teknik Direktör Carlos Queiroz, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Türkiye ile kendileri için önemli bir maça çıktıklarını söyleyen tecrübeli hoca, "Dünya Kupası öncesinde böyle maçlar oynamaya ihtiyacımız var. Karşılaşmada belli noktalarda konsantrasyon eksikliği yaşadık. Biraz daha olgunlaşmamız lazım. 20. dakikadan sonra pozisyon bulmaya başladık. Bu, gelecek adına iyi bir sinyal. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Takımın performansından memnunum. Gelecek adına önemli bir maçtı" diye konuştu.

"Daha fazla hazırlık maçı gerekli"

Takımda geliştirilmesi gereken noktalar olduğunu ifade ederek sözlerini sürdüren Queiroz, "Üst düzey hazırlık maçları oynayarak eksiklerimizi kapatmaya çalışacağız. Şu an kadroda 24 oyuncu var. Bir kısımı yerel liglerde oynuyor. Bazı oyuncularımız ise yurt dışında zor ve yorucu liglerde forma giyiyorlar. Kampta çok çalışıyoruz. Ekip olarak Dünya Kupası öncesinde değişik taktikler ve sistemler deniyoruz. Daha fazla hazırlık maçı oynamamız gerek. Oyuncularımın performansından mutluyum. Gösterdikleri performansla bize gelecek adına umut veriyorlar" açıklamasını yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Carlos Queiroz: 'Gelecek Adına Önemli Bir Maçtı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement