Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarına Katılanların Başarı Oranı Artıyor - Son Dakika
Spor

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarına Katılanların Başarı Oranı Artıyor

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarına Katılanların Başarı Oranı Artıyor

Çarşamba Belediyesi tarafından özel yetenek sınavına girecek adaylar için açılan spor akademisi hazırlık kurslarına son 4 yılda katılanlardan 308'i başarılı oldu. Kurslar, polis meslek yüksekokulu (PMYO), beden eğitimi ve spor yüksekokulları (BESYO) ve Milli Savunma Üniversitesi hedefiyle çalışan adaylara uzman eğitimciler eşliğinde özel yetenek sınavlarına hazırlanma imkanı sunuyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, gençleri desteklemeye devam ettiklerini belirterek, kursların gençlerin hayallerine ulaşmalarına yardımcı olduğunu vurguladı.

10.07.2023 15:08

Çarşamba Belediyesi tarafından özel yetenek sınavına girecek adaylar için açılan spor akademisi hazırlık kurslarına son 4 yılda katılanlardan 308'i başarılı oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çarşamba Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan spor akademisi hazırlık kursları devam ediyor. Polis meslek yüksekokulu (PMYO), beden eğitimi ve spor yüksekokulları (BESYO) ve Milli Savunma Üniversitesi hedefiyle çalışan adaylar, uzman eğitimciler eşliğinde özel yetenek sınavlarına hazırlanma imkanı buluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Halit Doğan, "Destek bizden, başarı sizden" diyerek gençleri desteklemeye devam ettiklerini vurguladı.

Kurslarının 4 yıldır devam ettiğini anlatan Doğan, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz, hayallerindeki mesleğe ulaşabilmek için uzman kadromuz eşliğinde hazırlanıyor. Kurslarımız ile 4 yılda 192 polis, 14 bekçi, 76 asker ile BESYO'ya 26 öğrenci kazandırdık. Çarşamba Belediyesi olarak gençlerimizi destekleyen, onların hayatlarına dokunan her türlü faaliyette yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Spor akademisi hazırlık kurslarımız da bu anlamda büyük önem arz ediyor. Kurslarımızın gençlerimizin gelişimine sunduğu katkıyı ve başarılarındaki payı gördükçe, yaptığımız işlerin ne kadar değerli olduğunun bir kez daha farkına varmış oluyoruz. Polis olma hayaliyle çalışan adaylarımız, 30. dönem POMEM spor mülakatlarına girecek. Kurslarımıza katılan, başarı gösteren tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarına Katılanların Başarı Oranı Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement