Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u 2-1 Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u 2-1 Mağlup Etti

Çaykur Rizespor, Antalyaspor\'u 2-1 Mağlup Etti

Süper Lig'de Çaykur Rizespor, ilk yarıyı 1-0 geride tamamladığı karşılaşmada Antalyaspor'u deplasmanda ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

09.03.2014 18:17

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor, ilk devresini 1-0 geride tamamladığı karşılaşmada MP Antalyaspor'u deplasmanda ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenmeyi başardı.

SON GÜLEN RİZE OLDU

Çaykur Rizespor, ilk devresini 1-0 yenik durumda kapattığı karşılaşmada Kweuke'nin ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Çaykur Rizespor bu galibiyetle puanını 25'e çıkarırken, ligdeki galibiyet özlemi 6 maça çıkan MP Antalyaspor ise 25 puanda kaldı.

Karşılaşmaya ev sahibi takım hızlı başladı. MP Antalyaspor 7. dakikada Diarra'nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmazken, kırmızı beyazlılar soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

Maçın ikinci devresine iyi başlayan taraf Çaykur Rizespor oldu. Konuk ekip 63. dakikada Kweuke'nin golüyle skora 1-1 eşitlik getirdi.

Karşılaşmada son sözü söyleyen isim Kweuke oldu. 67. dakikada kaleci Fornezzi'yi birkez daha mağlup eden Kamerunlu futbolcu, konuk ekibi 2-1 öne geçti.

Kalan sürede başka gol olmazken, Çaykur Rizespor sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u 2-1 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • SAHTEKAR İDDİA: hakkı yörük maçları artık idda sahipleri yönetiyor..o iddia sahiplerinin doğuranlarının a...k....nasıl oluyorda hadi barcelona yenildi menchester city de yeniliyor ganyanları ne biliyormusun,o yenen takımların 2 den 2 ganyanları 28 ganyan adam öyle fazla değil 2 maç oynasa vursa 500 lira veya binlikler ne kadar para yapıyor bi hesabını yap..bizde 3 kuruşluk kupon yapıyor yattığımız maçları bir görsen şaşarsın....bu gün türkiye liginde hadi bi maç 2 den 1 bitti eee peki diğerleri nasıl oluyorda öyle bitiyor sizce hiç mantıklımı bir düşünün...BEN SON OLARAK ŞUNU SÖYLÜYORUM,dünya genelinde bu idda yasaklanmadığı sürece hiç kimse liglerden bir şey beklemesin.... 2 0 Yanıtla
  • hakkı yörük: Samet aybaba takimı sahada iyi yönetemiyormaça sadece seyirci gibi izliyor,oyuncu değiştirmeyi zanmanında yapmıyor,maçı izlerken Rizesporun golünün 5 dakika sonrs geleceğini seyirci olarak ben tahmin ediyorum,Samet aybaba tahmin edemiyor ve oyuncu değişikliğini hemen yapamıyor,yada taktik değiştiremiyor.takım ileride çoğalamıyor,ileri üçlü ile orta saha arası kopuk.ileri üçlü yorgun.maçı 2-1 iken maçı terk ettim.antalyasporun kurtulması mümkün değil.kendi sahasında maç kazanamayan bir takım kümeden düşer.maçtan sonra oyuncular herkesten özür dilliyerek küme düşmeyeceğiz dediler,artık onlara inancım kalmadı.sahada oynan oyunla antalyasporun kümede kalması mümkün değil.oyuncularda ruh kalmamış. 1 0 Yanıtla
  • tuncberker: soyunma odasında fener lehine penaltı çalan CÜNEYT gözünün önündeki penaltıları çalamadı. 1 0 Yanıtla

Advertisement