Çaykur Rizespor, Galibiyetle Tanışmak İstiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çaykur Rizespor, Galibiyetle Tanışmak İstiyor

Çaykur Rizespor, Galibiyetle Tanışmak İstiyor
01.09.2018 14:45

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un kulüp başkan vekili Hasan Kartal, hata yapmadan, 90 dakika boyunca üç puan almak için çalışacaklarını söyledi.

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 3 haftasında 2  beraberlik, 1 mağlubiyet alarak galibiyet elde edememenin üzüntüsünü  yaşadıklarını ifade etti.
Toplanan 2 puanın yeterli olmadığını belirten Kartal, "Oynadığımız 3  maçın ikisinde öne geçmemize rağmen skor avantajımızı koruyamadık. Yakaladığımız  avantajı koruyabilsek çok farklı bir yerde olabilirdik. Bireysel hatalar işimizi  zorlaştırdı. Bu ligde hataya yer yok. Yapılan hatanın telafi şansı çok zor."  dedi.
Antalyaspor'un son hafta deplasmanda Beşiktaş'ı 3-2 yendiğini  hatırlatan Kartal, "Oldukça moralli bir takıma karşı oynayacağız. Taraftarların  da böyle bir galibiyet dönüşünde takımlarını yalnız bırakmayacağını düşünüyorum.  Çok zorlu bir maça çıkacağız. Antalyaspor deplasmanında hata yapmadan, 90 dakika  sonunda üç puan alan taraf olmak için çalışacağız. Bireysel hatalarımızı en aza  indirirsek bunu başaracak gücümüz var." diye konuştu.
Hasan Kartal, takıma yeni katılan oyuncuların olduğuna dikkati  çekerek, lige verilecek milli maçlar arasında uyum sürecinin aşılacağını ve  farklı bir kimlikle lige devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Galibiyetle Tanışmak İstiyor - Son Dakika


Advertisement