Çengelköy Voleybol Takımı, Burhaniye Belediye Başkanı'na Onursal Başkanlık plaketi takdim etti - Son Dakika
Spor

Çengelköy Voleybol Takımı, Burhaniye Belediye Başkanı'na Onursal Başkanlık plaketi takdim etti

Çengelköy Voleybol Takımı, Burhaniye Belediye Başkanı\'na Onursal Başkanlık plaketi takdim etti

Çengelköy Voleybol Takımı, geçen ocak ayında düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu olarak Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'i makamında ziyaret etti. Takım, Deveciler'e Onursal Başkanlık plaketi ve Mustafa Kemal Atatürk portresi hediye etti. Ziyarete takımın kulüp başkanı, idari koordinatör ve antrenörü katıldı. Deveciler, Burhaniye'de spora desteklerinin devam edeceğini belirterek Çengelköy Voleybol Takımı'na teşekkür etti ve ilçede daha çok spor etkinliği düzenleneceğini söyledi.

20.06.2023 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çengelköy Voleybol Takımı, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'i makamında ziyaret ederek kendisine Onursal Başkanlık plaketi takdim etti.

Geçen ocak ayında Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Çengelköy Voleybol Takımı, Başkan Deveciler'i makamında ziyaret ederek, kendisine Onursal Başkanlık plaketi verdi. Mustafa Kemal Atatürk portresi de yine takım tarafından Deveciler'e hediye edildi.

Ziyarete Çengelköy Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Alper Çokbilgin, İdari Koordinatör Beytullah Hatipoğlu ve Voleybol Takımı Antrenörü Elif Güneş katıldı.

Burhaniye'de voleyboldan satranca dek her dalda spora desteklerinin devam edeceğini belirten Deveciler, "Buraya kadar gelerek bizleri ödüllendiren Çengelköy Voleybol Takımı'na çok teşekkür ediyorum. İlçemizde spor ile ilgili daha çok etkinlikler düzenleyerek Burhaniye'de spora ve sporcuya verilen değeri arttıracağız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Çengelköy Voleybol Takımı, Burhaniye Belediye Başkanı'na Onursal Başkanlık plaketi takdim etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement